Danielo 4 Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Do sprzedani mam kierownicę Logitech Formula Force EX. Sprzęt w sanie idealnym. Kupiony kilka lat temu, użyty kilkanaście razy i od tego czasu leży w szafie i się kurzy. Jestem pierwszym właścicielem. Oczywiście zestaw jest kompletny i w 100% sprawny, mam nawet do niego oryginalne pudełko. Dodatkowo daję dwie gry, rFactor i GTR 2. Na całość udzielam 2 tygodnie gwarancji, aby można było dokładnie sprawdzić sprzęt. Cena 65zł + przesyłki. Jeśli ktoś jest zainteresowany niech piszę na pewno się dogadamy. Możliwy odbiór osobisty na terenie trójmiasta.Zdjęcia: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/89f564c37843e3cf.html [LINK][LINK][LINK][LINK][LINK] PS. Dodałem zdjęcie z kartką, zgodnie z regulaminem forum. Nowa niższa cena!!!. Jeszcze niższa cena 65zł + koszty wysyłki. Edytowane 2 Czerwca 2014 przez Danielo Link to post Share on other sites
drno.krk 0 Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Kupuję. Odezwę się na priv. Link to post Share on other sites
Danielo 4 Napisano 4 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Sprzedane. Link to post Share on other sites
Recommended Posts