muf18 56 Napisano 1 Maja 2014 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 (edytowane) Witam! Kupiłem dość okazyjnie telefon we wtorek po południu. Było to chyba w niesmak sprzedającemu, a sam nie od razu nie przelałem (nie mogłem naprawdę), gotówki, mówiąc, że do piąteku przeleje, ew. w poniedziałek. Jednak ten sprzedający poinformował mnie że już sprzedał przedmiot. CO zrobić ? Bo chciałem mieć ten telefon, a teraz sprzedający zrobił mnie w ciula. Nie wiedziałem gdzie umieścić temat więc tutaj go umieściłem przepraszam za ew. nieściłość tematu co do działu Edytowane 1 Maja 2014 przez muf18 Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 1 Maja 2014 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Nic nie zrobisz - możesz jedynie napisać do allegro a ten warna dostanie i po wszystkim Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 1 Maja 2014 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 A uzgodniłeś wcześniej z nim , że możliwym jest nadejście wpłaty dopiero po tygodniu ? Być może zależało mu najzwyczajniej w świecie na czasie. Tak jak mówi Tommy-T. Co najwyżej możesz trzasnąć mu negatywa (trzeba liczyć się z tym , że gość może się odwdzięczyć tym samym) / zgłosić do allegro. Cytuj Link to post Share on other sites
zieloczek100 119 Napisano 2 Maja 2014 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Okazyjnie tj.? 10zł taniej Skoro już go sprzedał to raczej nie wyczaruje Ci drugiego takiego. Cytuj Link to post Share on other sites
logitech21 149 Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ha sprzedający z otwartymi rączkami miał czekać za Tobą jak mu łaskaw wyślesz pieniądze. Tyle dni! Też bym podziękował za takie dojrzałem podejście do transakcji. Nie masz gotówki nie kupujesz Cytuj Link to post Share on other sites
pawel123t 642 Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Ha sprzedający z otwartymi rączkami miał czekać za Tobą jak mu łaskaw wyślesz pieniądze. Tyle dni! Też bym podziękował za takie dojrzałem podejście do transakcji. Nie masz gotówki nie kupujesz Też się wkur&*^% jak kupujący ociąga się z płatnością Jeśli wystawił taniej ( okazyjnie ) to może znaczyć, że zależało mu na czasie.. Cytuj Link to post Share on other sites
Rexlu 170 Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 O takich rzeczach informuje się przed kupnem. Ostatnio też sprzedawałem parę rzeczy i jedna Pani przed zakupem, dzwoniła czy może przelać pieniążki w późniejszym terminie dopiero (ok 4-5 dni zwłoki tylko było). Nic nie zrobisz, a możliwe rozwiązania zostały już napisane. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts