Saiya-jin 190 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Trudno powiedzieć. Diablo 2, Baldurs Gate, NWN 1, a ostatnio sporo pogrywam w CoD:MW2, ale chyba jeszcze nie tyle, co w tamte stare hity. Link to post Share on other sites
sas11 0 Napisano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Nie miałem nigdy przyjemności z tego typu produkcjami. Nie wciągają mnie Link to post Share on other sites
Czaszka 49 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Bez wątpliwości San Andreas, przeszedłem raz na PS2 i dwa razy na PC. drugie miejsce to HOM&M III, a może i nawet pierwsze... A i jeszcze sporo czasu będzie na MOHAA po necie Link to post Share on other sites
Derlej 0 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 CSS jakieś 6 lat będzie ogame od 2004 Diablo 2 długo ale licząc w m-c Icewind Dale kilka m-c Heroes 3 do dziś dobra gra I pewnie sporo innych A od 2 lat tylko cs i ogame;] Link to post Share on other sites
bchrubas 19 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Seria TES ale przede wszystkim Morrowind. Po rozszerzeniu o mody i pluginy to w sumie jeszcze dzisiaj czasami pogram więc to będzie razem jakieś 8 lat Do tego oczywiście Baldur's Gate i inne KOTOR'y do których wracam co jakiś czas. Link to post Share on other sites
Endrju1 4 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 GTA (ver1). oryginał do tej pory mam gdzieś w domu. Link to post Share on other sites
Dether 1 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Najwięcej to chyba WOW - ponad 3 lata. COD 2 jakieś 1,5 roku a może więcej. Wszystkie cześci Tonego Hawka (wydane na PC) do których nadal wracam. Obecnie to COD 4 od 1,5 roku no i teraz od nie dawna BFBC2. Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Najwięcej czasu zajęło mi przejście Morrowinda i Might & Magic VII. Link to post Share on other sites
Erykgolan 0 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ja najdłużej grałem w grę którą uważam dalej za najlepszą : Call of Duty United Offensive Multiplayer, gram w nią od około 5 lat, ale nie zapominam również o OGame około 3 lat choć już tam nie gram no i z tych co teraz mnie najbardziej pociągnęły to Call of Duty 4 MW Multi . http://www.xfire.com/profile/erykpl12345 Link to post Share on other sites
Okta15 9 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 No to tak: Mu Online 7 lat w między czasie Lineage 2 około 2 lata i to samo Metin 2. W Single raczej nie da się długo grać więc jak się przeszło to odrazu out Link to post Share on other sites
sas11 0 Napisano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ja jeszcze męcze PES'a od początku istnienia serii. Link to post Share on other sites
severn 54 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Jeszcze grałem w Wolfenstein: Enemy Territory online przez ok. 2lata. Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Zapomniałem o Super Robin Hood. Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ja najwięcej w COD 2 MP przegrałem, ze 250h, sporo też w TDU i Crysisa. A teraz przerzuciłem się na MW2 MP Zresztą w podpisie jest link to mojego profilu na Xfire (a tak w ogóle to polecam ten serwis, warto zerkąć i zarejestrować się) http://profile.xfire.com/rapczewski Link to post Share on other sites
severn 54 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Również dużo grałem w TDU, DIRT 1 i 2, euro track simulator (bardzo przyjemnie gra się na kierownicy 900*), chyba wszystkie części Hard truck, wszystkie serie GTR, dużo też w live for speed (bardzo dobry symulator), wcześniej wspomniany GRID, wszystkie serie NFS od hot pursuit 2, i jeszcze jakieś które nie pamiętam. Ogólnie to bardzo dużo gram w gry wyścigowe. Link to post Share on other sites
adi760 0 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Dragon Age Początek Link to post Share on other sites
sas11 0 Napisano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ja jeszcze rok temu męczyłem Crysisa Warhead ale był zdecydowanie za któtki. Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Heroes IV Złota Edycja, 2 bite lata prawie wyłącznie w tę grę. A łącznie 3 lata. Link to post Share on other sites
hostage 0 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 IV ? najgorsza część w III grałem 2.5 roku a w V ciupe już rok kończe dodatek Dzike Hordy Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 fifa 08 - jakies 200h cod4 - 250h mw2 - 550h swat4 - 450h to z tych co wiecej mi zajelo Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Fakt III najfajniejsza i pewnie najwięcej godzin w tę grę właśnie pykałem IV imo jest lepsza od V Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Mafia Link to post Share on other sites
ChillOut 0 Napisano 6 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Ja gram w nowe gry jak wychodzą. A tak to będzie CoD 4:MW, CoD: MW2, BF BC2, Heroes of Might & Magic V: Dzikie Hordy, Sniper: Ghost Warrior, Fable... To tyle. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 6 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 ja osobiście nie mam na koncie bardzo dużo gier w które grałem, ale obecnie zdecydowanie przoduje Multi z MW2....356h przegrane od lutego albo stycznia....może nie jakoś porywająco dużo, ponieważ są na forum z czasem gry 500h +, ale to jest "mój lider" nad innymi grami za bardzo się nie rozwodziłem - Singiel, trochę misji pobocznych i ciao....no wyjątkiem może być NFS Most Wanted który przeszedłem parenaście razy (chyba 15 albo 16, w tym 4 razy na trainerze ;) ) pozdrawiam Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Jeśli miałbym wskazać jeden tytuł to chyba GTAIV. Przeszedłem wątek fabularny a po kilkumiesięcznej przerwie powróciłem do tej gry i przegrałem jeszcze kilkadziesiąt godzin freeplay'u z okazjonalnie wykonywanymi misjami. Potem oczywiście dodatki TL&D i TBoGT, obydwa świetne, choć zdecydowanie za krótkie. Wciągnął mnie również Fallout 3, ale po przejściu wątku fabularnego jakoś już nie wróciłem do tej gry. Może jeszcze to zrobię, bo wiem, że zostało mnóstwo lokacji do odkrycia, nie mówiąc o dodatkach. Ze staroci przesiedziałem sporo godzin przy Syndicate i paru innych tytułach na Amidze, ale to stare czasy i niektórych nazw nawet nie pamiętam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts