Junior 2 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 No ale sami widzicie że jedyna wygrana kolegi z forum to Torture, i nie ma się co oszukiwać że jeżeli chce się wygrać USB to trzeba napisać 3-4 dobre recki i trudzić się newsami:) Ja niestety nie mam do tego smykałki:( Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Dla mnie Wojtek jest masterem recenzji. Gry to jego żywioł a i newsów też dużo pisze Racja. I został już za to doceniony. Teraz nasza kolej. Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Ja w złym momencie redaktorem zostałem. Chciałem wygrać jakieś USB. Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 No ale sami widzicie że jedyna wygrana kolegi z forum to Torture,Dokładnie. Wg mnie portal i forum powinno być traktowane na równi, osoby piszące mr i newsy mają z tego punkty a później wygrywają jeszcze USB. A ludzie za udzielanie się na forum co mają? Pochwały? Wg mnie teraz powinien wygrać ktoś z forum. Redakcja powinna pokazać że aktywność na forum tez jest ważna Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY_79 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Ja w złym momencie redaktorem zostałem. Chciałem wygrać jakieś USB. Miałeś ku temu wszelkie predyspozycje. Wygrałeś jednak tym, że jesteś w redakcji. Myślę, że o wiele więcej. pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Dokładnie, dlatego ja trochę zrezygnowałem, nie chodzi tutaj abym ja wygrał tylko o to abym wiedział że jednak ktoś docenia nasze starania... Bo portal Benchmark nie składa się tylko z działu recenzji i newsów ale także z forum które jednak przyciąga sporo ludzi, a ktoś tam chyba pomaga, bo samo nic się nie zrobi. Cytuj Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Sporo, pokażemy, że forumowicz tez może wygrać. Ja znów powalczę o wygraną! Wezmę sobie grafikę, a resztę rozdam ;P Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Spoko:D Ja przy dwóch usb byłem na 2 miejscu i fajnie się nie czułem... Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY_79 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 To chyba był jeden taki występek. Na nasze starania na forum redakcja patrzy raczej ... a patrzy w ogóle ?! Cytuj Link to post Share on other sites
toniek-94 207 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Jak redakcja będzie patrzeć na pisanie newsów i m-r to u mnie jest klapa, a jeżeli na pomaganie na forum to jest jakaś szansa. Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 O jeju straszne:( Chodzi nam tutaj tylko o to aby się coś zmieniło w tym konkursie. Cytuj Link to post Share on other sites
toniek-94 207 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 O jeju straszne:( Chodzi nam tutaj tylko o to aby się coś zmieniło w tym konkursie. Junior do mnie pijesz? Ja też właśnie jestem Za zmianami w konkursie. Cytuj Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Bo pisanie newsów i recenzji to jest jakby "odwalanie" części roboty za redakcję, więc to jest jakby nagroda za to. Forum z zasady jest miejscem "pogawędek" samych użytkowników i redakcja nie ma nic do tego. Więc może stąd się to bierze Wybór osoby wg mnie jest trochę drugorzędną sprawą, bardziej mnie ciekawi sama forma. Jakby powrócić do starego zabierania i ulepszania obecnego sprzętu. Żeby to szło sprawnie, np. w tydzień i z efektownym podsumowaniem - zdjęcia, film itd. Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Spoko:D Ja przy dwóch usb byłem na 2 miejscu i fajnie się nie czułem... Skąd wiesz, że byłeś na drugim miejscu? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY_79 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Bo kiedyś były inne zasady i wiadomo było, kto ma jakie poparcie. Cytuj Link to post Share on other sites
szymon_j14 11 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Ja mam pytanko. Załóżmy że wygrałem. Mój proc jest za słaby na radka 5850. Czy KT sfinansuje mi nowego czy muszę sam go sobie kupić ? Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Raczej musisz sam sobie sprawić. Musiałbyś spytać kogoś z redakcji o możliwość jakiegoś "kombinowania". A co z osobami, które mają płytę główną pod pamięci DDR2, a jedną z nagród są te Kingstony na DDR3. Czy w razie takiej sytuacji mogłyby dostać wersję na DDR2? Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Ja mam pytanko. Załóżmy że wygrałem. Mój proc jest za słaby na radka 5850. Czy KT sfinansuje mi nowego czy muszę sam go sobie kupić ? myślę (bo nie wiem na 100%) że musisz sam se go kupić (albo kupić z pkt. jak to miało miejsce w którymś USB). A co do pytania jugglera to pewnie dostaną DDR2 1600MHz A teraz ja mam pytanie (Qui rogat, non errat - kto pyta nie błądzi): jak ktoś wygra to sprzęta im wysyła, czy dostaje fanty do siebie do domu? Cytuj Link to post Share on other sites
szymon_j14 11 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 No to spytam się redakcji. E: Napisałem maila w tej sprawie. Jak odpowiedzą, dam znać na forum co i jak. Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Bodajże przy USB _nick_'a brakowało na kartę graficzną, to został poproszony o udostępnienie swoich 300 punktów i dostał zestaw i7 + HD4870. Cytuj Link to post Share on other sites
szymon_j14 11 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 tak było coś takiego, tyle że było prostu 1000zł na sprzęt, i potem kasy zabrakło, a żeby nie dawać do i7 słabej grafy wzięli 300 pkt. i po sprawie Też bym się zgodził Tyle że z moimi 122 pkt nic nie zwojuję Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Ej ale z was marudy, nie dość że byście wygrali to jeszcze chcieli byście nowego procka i płytę Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 E tam marudy... Po prostu dyskutujemy. Cytuj Link to post Share on other sites
Czaszka 49 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Najpierw coś wygrajcie Cytuj Link to post Share on other sites
severn 54 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Moim zdaniem oni jeszcze powinni płacić wszystkim kandydatką za to że kandydują do wygranej Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts