Skocz do zawartości

[Sprzedam]Core 2 Duo E8400 o/c 4,2Ghz

Recommended Posts

Też mi się wydaje podejrzana ta aukcja, nie chce mi się wierzyć że na takim napięciu uzyskałeś 4,20GHz, ale mogę się mylić do tego 360 zyla za E0 i niby z takim potencjałem też budzi podejrzenia, moje E0 4,40GHz robi dopiero przy napięciu 1,42V 4,60GHz przy 1,52V ;)

Możesz podesłać Valida z CPU-Z tego wyniku?

Ludzie na jakim świecie wy żyjecie. Są sztuki które robią 4,2 na 1,2V więc ta jest zupełnie przeciętna, ot taki średniaczek. Co do ceny to się nie dziw. LGA775 to wymarła podstawka i zainteresowanie nią nie jest duże.

@Qpers: A jaki prcesor dwurdzeniowy jest szybszy? I3 się nie liczy bo to 2rdzenie +HT co często przynosi takie rezultaty jak 3rdzenie

Ludzie na jakim świecie wy żyjecie. Są sztuki które robią 4,2 na 1,2V

Pokaż mi tą sztukę to uwierzę w sensie valida z CPU-Z a nie screena na którym ja mogę sobie 6,80GHz na stocku zrobić.

@lwses

Z braku funduszy na upgrade sprzętu i w oczekiwaniu na Sandy Bridge niestety będzie się musiał za mną jeszcze pomęczyć :P a w zimie atak na 4,80 GHz planuję ;)

EDIT)

Autor twoje wypowiedzi na e-mail nie świadczą dobrze o tobie,nie napisze że jesteś oszust bo nie kupiłem procesor ale zdecydowanie brak ci rozumu i po twoich wypowiedziach w mailu ewidentnie ściemniasz.

DLA MNIE SPALONY KOLEŚ ;)

Ludzie ale wy macie posrane w baniakach ;)

Ktoś sprzedaje za drogo - źle.

Ktoś sprzedaje za tanio - źle.

Ktoś chce dać za darmo - źle.

Normalnie widzę tutaj sporo osobników o inteligencji skąposzczetów z bentosu jeziora Bajkał.

Do autora - zainteresowany wymianką na słabsze CPU i nową płytę główną LGA775? Ewentualnie jeśli nie to pasi Ci poczekać jakiś tydzień aż zgarnę kasę? 8-)

Sami jesteście oszuści. Teraz już wiem że rejestracja na tym forum była błędem. Tu są tylko same przedszkolaki.

Dla potwierdzenia: procek nabyty od użytkownika Devilek z purepc - poważne forum nie takie jak to. Post numer 5750: http://forum.purepc.pl/Socket-423478775 ... try3473537

@9800Gx2: Wreszcie ktoś normalny, a już wątpiłem w to forum. Mogę poczekać tydzień, nie ma problemu.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...