Wimix 107 Napisano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Witam. Mam zamiar kupić przez internet: - Corsair Carbide 200R - Cooler Master G550M 550W 80+ Bronze 120mm - Zotac GeForce GTX 770 AMP Edition 2GB DDR5 PCI-E BOX. Myślałem o kupnie na agito.pl, ale nigdy tam nie kupowałem i nie wiem, czy wszystko jest dostarczone bez uszkodzeń itd. Prawdopodobnie mają tam też najtańsze komponenty do komputera, ale jeżeli ktoś zna inną zaufaną stronę gdzie można kupić te powyżej, to proszę o podanie Pozdrawiam, Wimix. Cytuj Link to post Share on other sites
lowipl 130 Napisano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 morele.net lub esc.pl Cytuj Link to post Share on other sites
Wimix 107 Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) morele.net lub esc.pl Ok, dzięki. Zaraz sprawdzę jak ceny ~Edit: esc.pl odpada bo nie ma produktów, które chcę zakupić morele.net ma trochę droższe ceny (różnica około 8zł) ale myślę, że bezpieczniej będzie tam kupić, bo są pozytywne opinie. Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez WimixGames Cytuj Link to post Share on other sites
lowipl 130 Napisano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 na morele jest tańsza karta graficzna Cytuj Link to post Share on other sites
ragon 456 Napisano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Zsumuj wszystkie 3 produkty z 1 sklepu i porównaj. Zacznij od ceneo.pl, tak znajdziesz gdzie jest taniej. Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez ragon Cytuj Link to post Share on other sites
Wimix 107 Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Zsumuj wszystkie 3 produkty z 1 sklepu i porównaj. Zacznij od ceneo.pl, tak znajdziesz gdzie jest taniej. Na to, to sam wpadłem już jakiś czas temu. Chodzi mi o to, żeby był jakiś zaufany sklep na którym jest najtaniej Cytuj Link to post Share on other sites
ragon 456 Napisano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Na ceneo są opinie sklepów więc będziesz wiedział, który zaufany. Cytuj Link to post Share on other sites
Kasadia2 0 Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Osobiście polecam korzystanie z darmowego serwisu www.sprzedajemy.pl gdzie zawsze znajduję wiele interesujących ofert. Ostatnio udało mi się lokalnie kupić kartę graficzną GeForce 7300 GT w bardzo dobrym stanie i do dzisiaj nie mam z nią żadnych problemów. Cytuj Link to post Share on other sites
Wimix 107 Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Osobiście polecam korzystanie z darmowego serwisu www.sprzedajemy.pl gdzie zawsze znajduję wiele interesujących ofert. Ostatnio udało mi się lokalnie kupić kartę graficzną GeForce 7300 GT w bardzo dobrym stanie i do dzisiaj nie mam z nią żadnych problemów. Dzięki za odpowiedź, ale jednak chciałbym kupić podzespoły oryginalne z gwarancją Chyba zostanę przy morele.net Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts