Qpers 8 Napisano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Jako że nie jestem w stanie nigdzie dorwać nowej Nokii N76, postanowiłem wydać trochę grosza na inny, ciekawy telefon z klapką. Przeglądając Internet, zauważyłem że coś takiego, jak telefon z klapką i WiFi nie istnieje poza Nokią N93/N93i i Blackberry, których nienawidzę... Stąd moja prośba: czy moglibyście mi wskazać dobry, elegancki telefon z klapką? Gdyby miał WiFi, byłbym wniebowzięty Interesują mnie wyłącznie nowe telefony lub używane w BARDZO dobrym stanie. Budżet: 800zł. PS. Jak do tej pory wpadł mi w oko S-E W980 - ktoś ma? Co może o nim powiedzieć? Cytuj Link to post Share on other sites
Rastafarian 0 Napisano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 HTC Universal ;P Cytuj Link to post Share on other sites
Qpers 8 Napisano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 O, ciekawy telefon... Ale jest zbyt ogromny i nie jest to klasyczna klapka (otwierany bokiem, jak laptop ). Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Nokia 6650 Motorola V9/V9x Lecz oba nie mają WiFi. Ewentualnie może elegancki slider z WiFi - Nokia E66? Cytuj Link to post Share on other sites
Qpers 8 Napisano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Nokii 6650 się przyglądałem i odniosłem wrażenie, że to jakby krocz wstecz od mojej N76. V9 nie wchodzi w grę, bo nie ma radia (a słucham go często w pracy). E66 faktycznie wygląda bardzo stylowo! Głupie pytanie: czy w tym telefonie można odbierać/zakańczać połączenia samym rozsunięciem klapki? Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Oczywiście, że można. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts