Youen 5 Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Witam mogli byscie polecieć mi jakis film z gatunkui strasznych który naprawde wgniecie mnie w fotel i sprawi że nie będe chciał potem isc na spacer wieczorem Z góry powiem że jestem fanem wszystkiego typu strasznych gier i filmów Cytuj Link to post Share on other sites
Melman1980 363 Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Jeśli chodzi o straszne filmy to ostatnio ogladalem straszny...Kac Wawa..no jest kur...straszny no jest 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jankes87 6 Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Pewnie już widziałeś ale mimo wszystko napiszę od siebie: Szósty zmysł- niby thriller ale jest kilka scen po których przechodzą ciary Frankenstein- ten z 1994 roku z Robertem de Niro. Amityville- w miarę ok Cytuj Link to post Share on other sites
Hecarim 12 Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Naprzeciw ciemności (Against the Dark 2009). Nie ma w tym filmie nic odkrywczego, ale za to te sceny w szpitalu (córeczka) robią wrażenie. Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez Hecarim Cytuj Link to post Share on other sites
Youen 5 Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Niestety wszystkie już widziałem te filmy są bardzo dobre ale to jeszcze nie jest to że siedze cały " Obsrany " i nie wiem co z kąd mi zaraz wyskoczy na twarz Cytuj Link to post Share on other sites
Snajperro 2 Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 A oglądałeś może "Pi"? Bardzo fajny klimatowy film, nie jest to klasyczny horror, jest tam sporo psychodeli. Mi się bardzo podobał Na filmwebie znajdziesz szerszy opis: http://www.filmweb.pl/Pi Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17837 Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 @up - daawno temu widziałem i bardzo mi się podobał. Dobra ścieżka dźwiękowa była - klimatyczna. Cytuj Link to post Share on other sites
jankes87 6 Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Klątwa - The Grudge Sierociniec - El Orfanato Kręgosłup Diabła - El Espinazo del diabolo Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 The Hurt Locker Cytuj Link to post Share on other sites
szybkisam 1 Napisano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 egzorcyzmy emily rose Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Jeśli chodzi o straszne filmy to ostatnio ogladalem straszny...Kac Wawa..no jest kur...straszny no jest Podpisuje siępdo tym rękami i nogami. Do listy dopisuje Kac Vegas najnowsze. Cytuj Link to post Share on other sites
goldenmar 0 Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Naprzeciw ciemności (Against the Dark 2009). Nie ma w tym filmie nic odkrywczego, ale za to te sceny w szpitalu (córeczka) robią wrażenie. Też polecam ten film! Cytuj Link to post Share on other sites
UncleFester 34 Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Obecność . Niedawno widziałem , całkiem przyzwoity . Cytuj Link to post Share on other sites
dinokajman 52 Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Był taki film co niby reportaż o duchach robili w jakimś opuszczonym wariatkowie kamery czujniki itd. Ale niby takie jaja sobie kręcili dla picu. Nagle coś się zaczyna dziać aparatura wykrywa duchy i różne anomalie. Jakoś nie mogą wyjśc z tego budynku coś im nie pozwala. Nawet straszny zna ktoś może tytuł? Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17837 Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Był taki film co niby reportaż o duchach robili „Grave encounters" - w/g taki sobie, ale można obejrzeć. Cytuj Link to post Share on other sites
Melman1980 363 Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Tunel jest też dobry w niektórych momentach mrużyłem oczy :)Tunel ale nie ten ze Stallone http://www.filmweb.pl/film/The+Tunnel-2011-608135# Cytuj Link to post Share on other sites
anno54 2 Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Ja polecam Kapitana Philipsa oraz tradycyjnie Nietykalnych-film zarówno dla babki i mężczyzny:) Cytuj Link to post Share on other sites
grzechu9797 56 Napisano 8 Maja 2014 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Z horrorów to polecam Sinister,Wrota do piekel,Kronika Opetania,Wszystkie części "Oszukać przeznaczenie",wszystkie części "Paranormal Activity" i może jeszcze Koszmar z ulicy wiązów z 2010 roku oraz Fredi kontra JJason Cytuj Link to post Share on other sites
thechosen 0 Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Brawo, kapitam philips i nietykalni - świetne horrory :D A na poważnie, to egzorcyzmy wszelkiego rodzaju są fajne (obejrzyj sobie ten dokument, który jest na faktach). Moim zdaniem gniecie wszystko to, co próbuje się mocno uwiarygodnić, urealnić. Dlatego mnie na przykład strasznie spodobał się Czwarty Stopień z Milą Jovovich. Polecam Cytuj Link to post Share on other sites
aga.br 0 Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Szósty zmysł-podobno thriller ale pare scen jest strasznych, chociaz ja po kążdym strasznym filnie, który obejrzę nie wychodzę wieczorem sama na dwór Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
drypal69 3 Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Tunel i egzorcyzmy emilie rose Cytuj Link to post Share on other sites
Luigio 1 Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Ostatnio byłem w kinie na Edge of Tomorrow. Rewelacyjna rozrywka, naprawdę jest świetnie zrobiony i nawet Cruise fajnie wypadł. Generalnie to takie połączenie Dnia Niepodległości oraz Dnia Świstaka. Polecam! Cytuj Link to post Share on other sites
hrabinia26 0 Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Szósty zmysł bardzo dobry film. Polecam Cytuj Link to post Share on other sites
xziggy 0 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Droga bez powrotu 1-5 ( czy tam 6 ). W pierwszych częściach trochę słaba jakość ale film ogólnie git. Cytuj Link to post Share on other sites
Bywalec 0 Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Droga bez powrotu 1-5 ( czy tam 6 ). W pierwszych częściach trochę słaba jakość ale film ogólnie git. Zemsta jest cierpliwa. Film naprawdę super Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts