PuCiK 0 Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 WItam serdecznie. Rozglądam się za myszką bezprzewodową. Poprzednią moją myszką był Logitech G9x - dla mnie wspaniała mysz, idealnie dopasowana do ręki. Jednak jestem zmuszony przejść na bezprzewodówke - korzystanie mobilne - wygodne. Rozglądam się za myszką w przedziale 50-200zł. Czym mniej tym lepiej... najlepiej w granicy 100zł Podam kilka swoich propozycji: - Logitech M185 - Logitech M705 -Logitech MX1100 - Gigabyte M7700B - A4tech Bloody R7 Cenię sobię jakość, oraz wygodę. Ważne aby myszka mało czerpała baterii.. Użytkowanie: do wszystkiego... Czekam na doradztwo. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Jeśli nie jest to konieczne, wstrzymałbym się z zakupem myszki bezprzewodowej. Ta technologia ma na dzień dzisiejszy zdecydowanie więcej wad niż zalet. Cytuj Link to post Share on other sites
PawelQ 107 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Osobiście w pracy posiadam A4Tech G10-770L i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17835 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 U mnie przy lapku od prawie 3 lat bezawaryjnie służy Logitech M180, to chyba to samo co ta 185. Zasilanie 1 paluszek AA, mały odbiornik i posiada wyłącznik. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts