Skocz do zawartości

Call of duty GHOSTS Problem

Recommended Posts

Witam serdecznie mam problem podczas grania w multi w coda ghosts.

Ładuje mi mape i przez kilka chwil podczas gry mam bardzo obniżony fps , następnie rośnie.

Kompa mam dobrego
RAM 8gd
fx4100
R9 270

Wyczytałem w necie że trzeba ''Co więcej, trzeba ustawić normalny priorytet dla procesu „iw6mp64_ship.exe" w menedżerze zadań''

Może mi ktoś powiedzieć jak to ustawić ? 

Dobrze już zrobiłem ale mam problem ,że nie wiem jak to ustawić na stałe. 

Nie usmiecha mi się tego włączać za każdym razem jak włączam grę . (sprawdzałem i podczas wyłączenia gry i włączenia znowu priorytet zmienia się na wysoki znowu)

Jest taki programik do ustawiania priorytetów dla poszczególnych procesów, nazywa się PriFinitty.

Znalazłem też taką możliwość:

„Jak uruchomić program z wyższym lub niższym priorytetem?

25 września 2006
PC World

Istnieją pewne aplikacje, które ładują się do pamięci podczas startu systemu i które - gdy nagle się uaktywnią - zagarniają całą moc procesora dla siebie. Jak nauczyć posłuchu takie żarłoczne bestie?

Jeśli aplikacja uruchamiana jest z menu Start, wymuszenie na niej startu z innym priorytetem będzie kwestią 15 sekund. Wystarczy wejść do właściwości uruchamiającego ją skrótu i wpisać start /[priorytet] [ścieżka_do_programu.exe].

Dla przykładu:
- start /realtime notepad.exe - uruchamia Notatnik z najwyższym priorytetem (program będzie najważniejszy dla systemu operacyjnego, jeśli się zawiesi, może to doprowadzić do destabilizacji Windows),
- start /high notepad.exe - uruchamia Notatnik z priorytetem wysokim,
- start /abovenormal notepad.exe - uruchamia Notatnik z priorytetem powyżej normalnego,
- start /normal notepad.exe - uruchamia Notatnik z priorytem normalnym,
- start /belownormal notepad.exe - uruchamia Notatnik z priorytetem poniżej normalnego,
- start /low notepad.exe - uruchamia Notatnik z priorytetem niskim (program dostanie do dyspozycji moc procesora, kiedy już nic innego nie będzie jej potrzebować).

Priorytety mieszczą się w przedziale od 0 do 31, przy czym low = 4, a realtime = 24."

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...