Synergia 1598 Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Xperia L to konkurent dla lumi 720 a nei 820 Poza tym Lumia 720/820 teżnei dostanie kitkata więc argument bezsensowny Przypominam, żę android nawet w wersji 4.1 jest znacznie bardziej funkcjonalny niz windows phone. Nie wiem po co wałkujesz non stop tę kwestię. Cytuj Link to post Share on other sites
KowalNet 8 Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Ja mogę polecić Lumie 625 świetne wykonanie ,dobry aparat i nic się nie muli Naprawdę fajny telefon w dobrej cenie Cytuj Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Ale ma duży ekran - a nie każdy chce mieć 4.7 calową "patelnę" - jak chcemy duży kaliber OK - Lumia 625 jest fajna. Jak nie to albo L720 albo L820. Synergia - ale Lumia 720 dostanie Windows Phone 8.1 - który jest takim "KitKatem" dla Windows. A Xperia nie. Co więcej do 2016 roku L720 będzie dostawać nowe wersje softu - a Xperia NIE. No i za dwa miesiące dostaniemy WP8.1 Blue - który zrówna praktycznie funkcjonalnosć WP8 z Androidem - równoczesnie - NIE - obniżajac prędkości, płynności systemu. WP8.1 nadal na 512MB i słabszych procach jak w L720 będzie szybki i płynny - a Android dalej nie Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Powtórzę bo chyba nie doczytałeś Przypominam, że android nawet w wersji 4.1 jest znacznie bardziej funkcjonalny niz windows phone. Nie wiem po co wałkujesz non stop tę kwestię. Szybkość w interfejsie bo szybkosć łądowania stron jest wolniejsza niż w androidach z 2xkrait i 1 gb ramu.... co było już udowodnione na łamach forum co do patelni nie wszytkie telefony nimi są. LG L9 II ma wymiary takie jak lumia 720 a ma 4,7 " No ale jest rzecz jasna droższy i jak na mój chłopski rozum jest Overpriced. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts