zathradis 2 Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 (edytowane) Do rzeczy. Potrzebowałem z nowego PCta wyciągnąć dysk i odpinając kabelek sata od płyty głównej, zachaczyłem o małe kabelki (power sw, reset sw, power led+ i - oraz hddled+-) i nie wiem jak to podłączyć... Komputer nie włącza się przez to i nie mam jak poszukać tego w internecie a na telefonie jest to uciążliwe... Może ktoś podesłać obrazek jak to ma być podłączone lub wytłumaczyć? Płyta - AsRock h87 fatal1ty Zasilacz - XFX PRO 550W Edit : chyba sobie poradzilem. Instrukcja ;3 Edytowane 19 Marca 2014 przez zathradis Cytuj Link to post Share on other sites
kosmita 545 Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 http://i.imgur.com/v8mRjCA.jpg 1 Cytuj Link to post Share on other sites
stalkerpl 129 Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 w instrukcji do plyty głównej powinieneś mieć wszystko dobrze opisane wraz z obrazkami Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts