Fanta 0 Napisano 19 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Co do przerabiania to czy free mc boot jest dobry? O pada się nie boję bo mam zachowany po psone Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 polecam x boxa 360 tania i różnica kolosalna jeśli chodzi o wydajnosćtak tylko ze po pol roku wyskakuje rrodStarsze wersje owszem były awaryjne.Ale dzisiejsze wersje są bardziej niezawodne.Około 35% mniej narażone na zepsucie.Powód?.Lepsze chłodzenie i przeprojektowana płyta główna .Moim zdaniem bierz SLIM.Można ją wozić w plecaku razem z całym okablowaniem. Link to post Share on other sites
Fanta 0 Napisano 19 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Znalazłem ciekawą oferte http://allegro.pl/item1079552044_ps2_sl ... ratis.html co o niej sądzicie Link to post Share on other sites
Qpers 8 Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 To tylko licytacja, więc nie wiadomo, za ile konsola się sprzeda. Zresztą nie została przerobiona (ma tylko wgrany Free McBoot, który wymaga, żeby każdą kopię gry najpierw spatchować specjalnym programem i następnie wypalić odpowiednio przygotowany obraz płyty. W rzeczywistości to zwykła konsola bez przeróbki, bo ta metoda jest uciążliwa i darmowa. Ja nadal polecam sprawdzone MODBO Link to post Share on other sites
Fanta 0 Napisano 19 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Tak czy siak będę wypalał płytki. Raczej nie chciałbym aby były jakieś ingerencje w konsoli. Link to post Share on other sites
kamil330i 53 Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Ps 2 to już wiekowa konsola szkoda kasy na nią miałem ostatnio na przechowanie ponad tydzień i włączyłem sobie fife 2009 tak z ciekawości pograłem może 5 min i wyłączyłem tragedia polecam x boxa 360 tania i różnica kolosalna jeśli chodzi o wydajnosć To miał być temat o pomocy w kupnie ps2 a nie x-klocka Link to post Share on other sites
Fanta 0 Napisano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Znalazłem konsole idealną do mojego pomieszczenia Jest tania 240zł za całość( pudło, okablowanie) w dodatku dostaje Free McBoota. Czekam tylko na więcej zdjęć od kolesia i jak będzie w dobrym stanie to kupuje . Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Jeśli dajesz max 200 zł to się opłaca, same hity typu God of War 2 , Okami, Tekken 5, Shadow Of Sollosus, GTA, Soul Colibour, NFS, Final Fantasy, Black, Hitman, Call of Duty , Medal of Honor, PEs, Fifa, NBA, NHL etc. etc. Ale jeśli patrzec z perspektywy czasu to PS2 jest juz dosyc stare, sam mialem niedawno kupic, ale wyszlo tak ze zrobilem kompa. I uwierz, dałem 500 zł a efekt jest całkiem sympatyczny. Twój obecny PC jest lepszy od PS2, także zastanów się. Dwie opcje: dziś już tylko używka , Link to post Share on other sites
Fanta 0 Napisano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Jak pisalem na poczatku gra na kompie jest juz nudna. Chcialbym wrocic do moich korzeni- konsole Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 To w takim razie bierz slima i się nie zastanawiaj, najwyżej po wakacjach sprzedasz za podobną cenę, a jak ci się spodoba to może grać baaardzo długo , wygodnie w łóżku w gry na PS2, a masz ich od zarąbania. Ja właśnie od tygodnia cieszę się komputerem, ani myślę teraz o konsoli. Wiesiek starczy mi na dosyć długo. Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Wiesiek.... tydzień i po sprawie Ale fakt w tych czasach PS2 jest całkiem fajna zabawką dla każdego przy swoich cenach... no i co tu ukrywać - przy piractwie. Za mała kasę można mieć kosmos, jeśli tylko komuś nie przeszkadza słaba grafika. Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Zajmie mi to dłużej, a to ja też się dołącze do tematu, z tymże ja wiem że lepszy Slim itd. ale czy ktoś się orientuje w cenach. Pomyślałem o kupnie PS2 Slim na miesiąc, lub całe wakacje, z tymże mój budżet jest skromny, po sprzedaży części będę mieć ok. 100-150 zł na wydanie. Da radę coś wyrwać sensownego ? Wielki + konsola zasilczy odtwarzając divixy, do tego chciałem zagrać w Fifa i God of War 2 . Link to post Share on other sites
Recommended Posts