davyy88 0 Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Witam. Jaka może być przyczyna, że przeglądarka sama cofa ? Napewno nie jest to wina gestów myszki i klawiatury, bo sprawdzałem na innych i to samo. Bez podpiętej klawiatury to samo. Skanowałem komputer antywirusem i Malwarebytes Anti-Malware, ale nic to nie dało... Proszę o pomoc. Ponawiam + wstawiam logi jakby ktoś mógł zerknąć http://wklej.to/wwd5f http://wklej.to/2jgBo Odświeżam Cytuj Link to post Share on other sites
davyy88 0 Napisano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Ponawiam Cytuj Link to post Share on other sites
jarkko 263 Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Próbowałeś zresetować przeglądarkę do ustawień fabrycznych lub w ogóle ją przeinstalować? Cytuj Link to post Share on other sites
davyy88 0 Napisano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Próbowałem, ale nic nie dało. Zmieniałem też myszkę, nawet bez wpiętej cofa. Cytuj Link to post Share on other sites
jarkko 263 Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Z tym cofaniem co masz dokładnie na myśli? Szukałeś rozwiązania na googlach? Cytuj Link to post Share on other sites
davyy88 0 Napisano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Po prostu jakby sam sie wciska przycisk wstecz o kila, lub jedną pozycję. Szukałem i to dość długo, ale nic poza zmianą klawiatury/myszki, albo skanowania kompa antywirusem itp rzeczami nie było. Cytuj Link to post Share on other sites
Lolo12 9 Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 A przeskanowałeś antywirem? Cytuj Link to post Share on other sites
davyy88 0 Napisano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Tak. Nie jednym + Adwcleaner + Malwarebytes Anti-Malware, Cytuj Link to post Share on other sites
jarkko 263 Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Co to w ogóle za sprzęt? Desktop czy laptop? Jaki system? Aktualizowałeś system? Aktualizowałeś sterowniki? Czyściłeś rejestr CCleanerem? Jeśli to jakiś Windows, to czy w trybie awaryjnym z obsługą sieci (tak się to chyba nazywa) dzieje się to samo? Cytuj Link to post Share on other sites
marcin1518 0 Napisano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Witam, odświeżam temat ponieważ nigdzie nie znalazłem rozwiązania tego problemu…Próbowałem różnych rzeczy, typu: czyszczenie, full skan różnymi antywirami, reinstalacja systemu itp.Nic nie pomogło, nie jest to również wina myszki, dodam, że chodzi o laptop. Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
davyy88 0 Napisano 13 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 U mnie okazała się jednak myszka. Tzn miałem myszkę z pięcioma przyciskami i właśnie jeden z dodatkowych przycisków sam się wciskał. Cytuj Link to post Share on other sites
marcin1518 0 Napisano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Ok, dzięki za odpowiedź. Niestety u mnie sprawa wydaje się być poważniejsza. Próbowałem działać za antywirem jak i bez - to też nie ma żadnego wpływu na cofanie stron. Nie ma również reguły, kiedy to występuje, tzn. nie ważne czy akurat piszę post, klikam na coś czy strona jest w stanie bezczynności. Po prostu dzieje się to nagle. Cytuj Link to post Share on other sites
jarkko 263 Napisano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Ok, dzięki za odpowiedź. Niestety u mnie sprawa wydaje się być poważniejsza. Próbowałem działać za antywirem jak i bez - to też nie ma żadnego wpływu na cofanie stron. Nie ma również reguły, kiedy to występuje, tzn. nie ważne czy akurat piszę post, klikam na coś czy strona jest w stanie bezczynności. Po prostu dzieje się to nagle. Skoro masz laptopa to odlacz myszke / podlacz inna / pracuj na touch padzie przez jakis czas i zobacz czy dzieje sie to samo. Cytuj Link to post Share on other sites
marcin1518 0 Napisano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Tak jak pisałem w pierwszym poście - nie jest to wina myszki ponieważ testowałem już czynności na samym touch padzie i również się ten problem pojawia. W sumie to była pierwsza rzecz jaką zrobiłem. Cytuj Link to post Share on other sites
davyy88 0 Napisano 13 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Wątpię by był to jakiś problem z wirusem itp. Na laptopie nie masz klawisza przypisanego do przycisku wstecz ? Cytuj Link to post Share on other sites
jarkko 263 Napisano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 A nie naciskasz przypadkiem klawiszy Alt+ strzalka w lewo kiedy jestes w przegladarkach? Ta kombinacja cofa wstecz. Cytuj Link to post Share on other sites
marcin1518 0 Napisano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 (edytowane) Nie no Panowie aż takim januszem w świecie komputerów to nie jestem Dla potwierdzenia - nie wciskam kombinacji odpowiadającej za cofanie, jak wspominałem - dzieje się to w różnych momentach, bez znaczenia czy akurat coś piszę, czy klikam czy też nic nie robię na danej stronce. Edytowane 13 Sierpnia 2017 przez marcin1518 Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2017 Przeglądnij podgląd zdarzeń. Może tam coś znajdziesz... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts