venice 21 Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Witam, na sprzedaż dysk zewnętrzny 3.5 cala Seagate Expansion o pojemności 1TB. Gwarancja producenta już nie obowiązuje. Dysk jest w 100% sprawny. Nie posiada błędów na dowód czego przedstawiam skan HD Tune. Sam dysk pracował u mnie na zewnątrz obudowy z nawiewem wentylatora 120mm - rozwiązanie producenta nie zapewniało dobrej wentylacji. Na obudowie znajdziecie ślady wskazujące na jej rozbieranie co pokazują zdjęcia. Górna obudowa posiada ryski wynikające z normalnego użytkowania czyt. wycieranie kurzu przez lepszą połowę, które zawsze prowadzą do tego, że sprzęt wygląda gorzej niż z tą warstwą kurzu przed sprzątaniem. W zależności jak spojrzymy - rysy pojawiają się i znikają Dysk do testów podłączony był tradycyjnie przez złącze SATA w komputerze. W zestawie znajdziecie: 1. Dysk - sformatowany i gotowy do pracy 2. Przewód USB 3. Zasilacz Niestety gdzieś zapodziałem oryginalne opakowanie - co mi się nie zdarza, no ale co zrobić... Cena jaka mnie interesuje to 150PLN + ewentualna wysyłka. Zachęcam do odbioru osobistego w Poznaniu Link to post Share on other sites
feomathar24 4 Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Jak by ktoś chciał sam dysk to z chęcią kupię samą kieszeń(obudowa, kabel, ładowarka). Link to post Share on other sites
Recommended Posts