Alpi 352 Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Witam, od tygodnia mam pewien problem z przeglądarką Google Chrome, problem polega na: -po kliknięciu przykładowo na temat na forum wczytuje nie wiadomo skąd stronę z reklamami ... cofnę kliknę jeszcze raz i włącza się normalnie jednak sytuacja pojawia się z powrotem za jakiś czas -Ogólnie internet zamula, nie wczytują się całe obrazki itp -momentami całkiem nie ma internetu ... a użycie sieci jest bardzo wysokie (w granicach max łącza) Na innych urządzeniach wszystko jest OK "antywirus" avast nie widzi nic, Adwcleaner także. Moja konfiguracja: Msi b75a g43 i5 3470 Radeon HD 7970 Xfx core 550w karta sieciowa Wifi (jak znajdę to podam jaka ) Win8 64bit Jak na mój gust ewidentnie coś go gryzie tylko nie mogę sobie poradzić z identyfikacja I tu liczę na pomoc kogoś kto się w tych tematach bardziej orientuje. Pozdrawiam Alpi Cytuj Link to post Share on other sites
Adikson 31 Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Ostatnio miałem bardzo podobny problem z tym, że obrazki nie wczytywały się w połowie bądź strony nie chciały się załadować, po ręcznym sprawdzeniu aktualizacji chroma wszystko śmiga tak jak powinno :_) 2 Cytuj Link to post Share on other sites
40rozbojnik 658 Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 (edytowane) Przeskanuj Malwarebytes Antimalware, skan dokładny wszystkie dyski i partycje. Wygląda mi to na jakiegoś szkodnika, a jeśli się mylę to gruntowny skan sprawdzonym narzędziem z pewnością nie zaszkodzi. Edytowane 26 Lutego 2014 przez 40rozbojnik 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Alpi 352 Napisano 26 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 (edytowane) No to chyba problem się wyjaśnił .. Dam znać czy po wyczyszczeniu problem nadal występuje .http://i.imgur.com/0hHMiMo.jpg Edytowane 26 Lutego 2014 przez Alpi Cytuj Link to post Share on other sites
40rozbojnik 658 Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Ja bym wszystko zaznaczył i usunął w diabły. Miałem obawy przed takim postępowaniem (usunąć wszystko jak leci) ale na kilku firmowych komputerach zdało egzamin, nic nie wybuchło Cytuj Link to post Share on other sites
Alpi 352 Napisano 27 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Usunąłem jak leci wszystko , jednak po restarcie komputera zmienia mi się sama rozdzielczość na 720p ... i za kazdym razem musze przestawiać ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
kaniaewa91 0 Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Ja właśnie przymierzam się do całkowitej zmiany z mozzili na chroma. Dostrzegam coraz więcej korzyści. Cytuj Link to post Share on other sites
lothar1410 0 Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Usunąłem jak leci wszystko , jednak po restarcie komputera zmienia mi się sama rozdzielczość na 720p ... i za kazdym razem musze przestawiać ;/ Mam na to radę: http://www.wykop.pl/link/1629274/youtube-center-settings/ Dlaczego link z wykopu? W komentarzach jest przedstawiony sposób instalowania na Chrome. Po tym zabiegu ustawisz sobie rodziałkę jaką chcesz i będzie trybić. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts