kitin 48 Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Witam serdecznie! Na sprzedaż posiadam zasilacz be quiet! Dark Power Pro 10 850W. Zasilacz został wygrany przeze mnie w konkursie. Działał w moim komputerze od maja 2013 roku. Zasilacz jest w 100% sprawny, działał znakomicie. Sprzedaję go, ponieważ taka moc nie jest mi potrzebna (do mojego kompa spokojnie wystarczy markowe 550W). Zasilacz posiada drobne otarcia na swojej obudowie spowodowane wyjmowaniem go z obudowy komputera. Oczywiście nie wpływa to w żaden sposób na działanie zasilacza. W przypadku jakichkolwiek problemów z zasilaczem prześlę dodatkowo protokół przekazania nagrody. Zasilacz sprzedaję w oryginalnym pudełku, ze wszystkimi akcesoriami, które dorzuca producent (PEŁEN KOMPLET). Cena jaka interesuje mnie za zasilacz to 640 zł (wliczony koszt przesyłki). Wysyłam pocztą, paczką pocztową z zadeklarowaną wartością. Oczywiście jest możliwość wystawienia aukcji na allegro, nie ma problemu. W przypadku jakichkolwiek pytań proszę o PW na forum lub mail na: kitinx0[małpa]gmail.com Pozdrawiam! LINK DO GALERII: http://dropmocks.com/mDCIEu Link to post Share on other sites
eVerest 1092 Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Czy cena 640 to ostateczna cena?W których okolicach mieszkach? ja jestem z Krakowa. Link to post Share on other sites
kitin 48 Napisano 27 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 OGŁOSZENIE NIEAKTUALNE. PROSZĘ MODERACJĘ O ZAMKNIĘCIE TEMATU. Link to post Share on other sites
Recommended Posts