osadnik 0 Napisano 22 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Witam! Brakuje mi 1.50 na koncie paysafecard do zakupu gry na steam w promocji. Czy byłby ktoś w stanie wysłać mi kod na kartę, na której jest ta niewielka kwota? Niestety mieszkam na wsi i jeśli chcę kupić paysafecard muszę jechać prawie 2 godziny do najbliższego punktu sprzedaży. Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 22 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 (edytowane) Pisał do znajomego na steamie. Wyłudzacz cebula.jpg http://4.bp.blogspot.com/-ittdYd9tRbE/Tq7jSa94bVI/AAAAAAAAAHI/S9XdsmvuxfM/s1600/cebula.jpg Edytowane 22 Lutego 2014 przez Eklerek Cytuj Link to post Share on other sites
Veasily 0 Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Nie korzystam, więc nie wiem co to, ale jeśli da się wysłać z banku na to paysafecard to 1.50zł to odezwij się do mnie to Ci poślę z Inteligo. Regards, Marek. Cytuj Link to post Share on other sites
osadnik 0 Napisano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Niestety nie ma takiej możliwości. Za pin mogę zaoferować DLC do Tomb Raider ( Tomb of the Lost Adventurer ) i kilka skinów do broni w cs: go. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts