Vitalr 1 Napisano 22 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Ostatnio na Google Chrome zaczęły mi pojawiać się reklamy. Wszedłem w rozszerzenia i pojawiła sie dziwnie wyglądająca wtyczka. Wcześniej jej nie było, a nie wiem teraz jak ją skasować... Miał ktoś moze podobny problem screen http://iv.pl/images/66440419776657815881.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17829 Napisano 22 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Nie możesz jej po prostu odznaczyć z prawej strony jako wyłączone ? Spróbuj przeskanować Malwarebytes Antimalware jakby coś... Cytuj Link to post Share on other sites
Vitalr 1 Napisano 22 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 nie da rady.. jest na szaro co do skanowania juz sie biore Cytuj Link to post Share on other sites
lucjanm 4 Napisano 22 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 1. Usuń podkatalog rozszerzenia z Default\Extensions\ w plikach chroma 2. Usunąłem wszystko co podejrzane z folderów ukrytych C:\Users\nazwa twojego usera\App Data (sciężka zależy od używanego systemu) w Local oraz Roaming odnajdź chome i wywal rozszerzenia najlepiej, nabezpieczniej zgraj zakladki wywal chrome'a, wywal wszystkie katalogi z AppData, takie rozszerzenia najczęściej stosuje sie przy instalatorach chrome z pliku msi, czyli w firmach, aby userzy nie mogli grzebać Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts