kory2 24 Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Spokojnie.Ja gram i na konsolach i na pc. Nie mogę powiedzieć że tu lepiej mi sie gra niż tam. Konsole mają to do siebie że naprawdę wiele gier jest wysmienitych, i te odczucia gdy pada tak naprawdę sie nie czuje, zapominasz o nim. Na pc lubię grać w bf4 jak i inne gry cs source czy cs go. Naprawdę ograłem tyle tytułów na pc i na konsoli. I mówicie że są drogie, czy ja wiem czy takie drogie. Kupisz 1 grę i ja skonczysz. Na pc kupisz 3 i czasem nie skonczysz ani jednej. GT jest świetne na konsoli, forza na xb też jest świetna. Chodź tylko gram u kolegi. Obie gry są dobre, jednak GT jest naprawdę bardziej realistyczne od forzy, jednak forza też mnie przyciaga. Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13236 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 bo GT ssie... Siee 3,4 i 5, to fakt. 6 jest genialna. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 User Score 7.6 Do geniuszu, troche brakuje. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Siee 3,4 i 5, to fakt. 6 jest genialna. Genialna ? Grafika już nieświerza, dźwięki samochodów podobne do sprzetów AGD, tylko 6 przeciwników na torze, brak systemu zniszczeń. Moim zdaniem Project CARS niszczy wszystkie samochodówki jakie do tej pory wyszły. PS : wiem co mówię bo gram sobie codziennie w GT6 na 42 calowym samsungu. Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13236 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 tylko 6 przeciwników na torze 16 przeciwników. Widzę, że nawet tak daleko nie doszedłeś. Więc ile to niby grasz? Cytuj Link to post Share on other sites
kory2 24 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Ja na 48 calowym lg. I jest git. Dźwięk nie jest najlepszy. Ale mimo wszystko model jazdy jest juz prawie perfekcyjny. Czekamy na project cars Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 16 przeciwników. Widzę, że nawet tak daleko nie doszedłeś. Więc ile to niby grasz? A to zwracam honor choć głupie Real Racing 3 na iPada ma 19 samochodów i nawet lepsze odgłosy silnika ma ta gra... Cytuj Link to post Share on other sites
kory2 24 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Real racing mam na androida i 48 aut zbieg okoliczności ?, niewiem. Jednak dźwięki są lepsze. Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13236 Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Real Racing 3 na iPada ma 19 samochodów I weź to wszystko wyścignij. Cytuj Link to post Share on other sites
Gornik Steve 218 Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 I weź to wszystko wyścignij. W GT był samochód z napędem odrzutowym. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 I weź to wszystko wyścignij. A no. Szczególnie na typowo miejskich torach gdzie nie ma za dużo miejsca i weź przeciskaj się tutaj tym bardziej, że masz tylko 3 okrążenia... Cytuj Link to post Share on other sites
luk9400 288 Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Ja bym wybrał jednak PC. Masz mnóstwo darmowych gier, np. LoL, StarCraft 2 (tylko arcade i customy), DOTA 2, Hawken, Hearthstone, Osu itd. No i promocje typu Humble Bundle robią swoje. Chociaż na Steamie też można wyrwać czasami wszystkie części GTA za ~10€. Cytuj Link to post Share on other sites
thenatespl 4 Napisano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Ja bym wybrał jednak PC. Masz mnóstwo darmowych gier, np. LoL, StarCraft 2 (tylko arcade i customy), DOTA 2, Hawken, Hearthstone, Osu itd. No i promocje typu Humble Bundle robią swoje. Chociaż na Steamie też można wyrwać czasami wszystkie części GTA za ~10€. Z gier darmowych pykam w lola loadout i warface reszta płatna Cytuj Link to post Share on other sites
pmacieja 9 Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Witam serdecznie. Chciałbym dorzucić swe trzy grosze do dyskusji co lepsze a co gorsze i co wybrać. Ja tutaj nie będę porównywać mocy obliczeniowej , co ma większe perspektywy co jest bardziej opłacalne ale zadam wam i tobie autorze co daje tak naprawdę więcej frajdy bo chyba po to się gra dla wyluzowania dla odstresowania i dla frajdy. I tutaj oczywiście polecam konsolę. Sam mam w domu i xboxa 360 i nowoczesny komputer (zresztą dziękuję ludziom z forum benchmark za pomoc w jego doborze , sprawuje się świetnie) który kilkakrotnie przewyższa mocą obliczeniową starego wysłużonego dziadka xboxka ale ciągle gram właśnie na mym klocku i większość gier ogrywam mimo słabszej grafiki na konsoli czemu po prostu mam z tego więcej frajdy a niektóre gry w ogóle nie ograsz na Pc jeśli lubisz gry typu TTT 2 , Fight Night to nie ma szans żeby najlepszy komputer dał ci możliwość pokazania uroku tych gier gdyż są po prostu nie dostępne a frajda z gry właśnie w te gry jest ogromna. Sam sprzedałem niedawno ps3 bo szykuję się na zmianę generacji i ktoś powie po co skoro mój komputer jest lepszy od next gena i to kilkakrotnie ale właśnie frajda z gry na konsolach jest ogromna a gry pokroju Uncharted , Halo czy Gears of War , God of War czy The Last of Us (właśnie tu mam żal , że sprzedałem ps3 bo tego tytułu nie ograłem) są właśnie chołdem w stronę konsol. Do dzisiaj mam w pamięci zmagania Kratosa z 3 części. Więc podsumowując polecam jednak konsolę za bezinwazyjność, łatwość i przede wszystkim mega frajdę. A czy kupisz xboxa 360 czy ps3 ze starej generacji to już twój wybór, mym zdaniem obie są zaje fajne i wiele fajnych , ba rewelacyjnych gier na nie znajdziesz a na pewno grafika która uświadczysz na super komputerze tutaj może trochę razić ale hola hola jak poniesie cię wir rozgrywki to zapomnisz o tym ja do dzisiaj jak idę do znajomego gram z nim na ps2 w Tekkena Tag Tournamenta i daje mi to tyle frajdy co mi dał widok nowego komputer gdyż gry na nim już mi tej frajdy nie dają , konsole są społecznościowe i łączą ludzi , każdy powie dobrze można podpiąć pady i komputer pod tv i problem z głowy to nie to samo , sentyment zostaje w pamięci. Co do wyboru next gena ps4 czy xbox one tego tematu nie poruszam bo nie mam bladego pojęcia co i jak i z czym się je. Sam planuję zakup ps4 jako inwestycja na przyszłość ale nie wypowiem się o czymś czego nie znam a informacje które posiadam są tylko zaczerpnięte z subiektywnych opini innych tak więc nie poruszam tego tematu. Na pewno ps4 jak i xbox one są perspektywiczne i dadzą masę radości , nikt nie wypuszcza konsoli żeby poszła w niepamięć (chociaż tutaj też można polemizować) a zakup jej jest gwarantem wsparcia i zabawy na kilka lat , tak więc raczej zakup nowej generacji będzie opłacalny ale czy już teraz czy później każdy robi to co chce i kupuje to co chce i na co ma pieniążki. Ja sam już nie mogę się doczekać next gena u siebie i wiem , że będzie warto. A , że jeszcze nie ma gier powoli będą i będą ładniejsze i będzie ich więcej , więc zakup jest perspektywiczny. Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru i dużo frajdy czy to z posiadania konsoli czy komputera bo radość ma płynąć z zabawy gadżetami a nie dywagacje co ma lepsze gpu czy cpu i gdzie jest lepsza teselacja i inne bzdety. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Po przeczytaniu tego rodzi mi się jedno pytanie: to po kiego grzyba składałeś porządny komputer ? Tylko nie pisz, że "do nauki". Cytuj Link to post Share on other sites
thenatespl 4 Napisano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Postawie na ps4 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Ja bym na tego konia nie stawiał. Przynajmniej, nie dziś. Cytuj Link to post Share on other sites
pmacieja 9 Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Po przeczytaniu tego rodzi mi się jedno pytanie: to po kiego grzyba składałeś porządny komputer ? Tylko nie pisz, że "do nauki". Determinanty tego były różne przyjacielu. Nigdy nie miałem tak naprawdę dobrego komputera do gier i zawsze mi było smutno z tego powodu , że zawsze muszę sprawdzać specyfikację danej gry czy u mnie będzie chodziła (nie czy będzie ładnie wyglądać ale czy w ogóle się włączy), nie miałem plnów na realizację swego marzenia na złorzenie komputera do gier i wiele z efektów graficznych było mi niedostępne a teraz mam już takowy i jest na kilka lat , gram na nim przeszedłem Tomb Raidera, Bioshocka i namiętnie gram w FF Real Reborn ale jak kiedyś pokochałem konsolę to tej miłości nie deprecjonuję he he. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Dzięki za odpowiedź. Za rok, półtorej - zmieni CI się trochę pogląd. Miałem tak samo. Cytuj Link to post Share on other sites
thenatespl 4 Napisano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Dzięki za odpowiedź. Za rok, półtorej - zmieni CI się trochę pogląd. Miałem tak samo. Nie chodzi mi o kupno teraz zaraz tak za 3 miesiące Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 A co to za różnica? Twoim zdaniem coś się zmieni w trzy miesiące? Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 zmieni sie wyjdą te same gry co na PC i reszte konsol Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13236 Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Infamus SS i DC ma wyjść na ps4 jakoś niedługo. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Łaaaaałłłł ale HITY ! NIe mogę się doczekać a portfel sam wyrywa się do wydania tych 500zł za: wyścigi - które mnie kompletnie nie interesują i trzecią część dobrze znanej już marki, która mnie aż tak mocno jara, że w żadną część nie grałem dłużej niż godzinę... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13236 Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 effendi360 Zmień hobby! Serio! Od kiedy tu się udzielam to jedyną grą jaką akceptowałeś to TR. Po co Ci te wszystkie sprzęty i konsole skoro wszystko bee? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts