ROBGA 9 Napisano 7 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Yooo Sprzedam 2 karty 7970 Ghz od Gigabyte Rev 2.1 chłodzenie Winforce ,brak kontroli napięć, do jednej posiadam pudełko a do drugiej nie. Wyrzuciłem bo nie miałem gdzie tego wszystkiego trzymać. Oczywiście posiadam komplet akcesoriów. Czyli taśmę crosfire + płytę bo było ubogo:D Karty sprawne i działają bez zarzutu. Jak ktoś chętny to czekam na propozycję. Nie podaję ceny ponieważ rozważę każdą rozsądną propozycję oczywiście. Chcę sprzedać bo mam ochotę kupić 780ti. Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 7 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Może jakieś zdjęcia łaskawie dorzucisz? Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 7 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 12. Oferta sprzedaży musi zawierać cenę jakiej użytkownik oczekuje za swój towar oraz zdjęcie produktu z widoczną kartką zawierającą nick użytkownika na forum.benchmark.pl. Punkt ten nie dotyczy tematów zawierających aukcję lub ofertę Kup Teraz w serwisie allegro.pl. Niezastosowanie się będzie skutkowało usunięciem oferty oraz ostrzeżeniem dla autora ogłoszenia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts