szczoszon 7 Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Witam. Co lepsze czy może jeszcze coś innego? Link to post Share on other sites
GRAABI 7278 Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 http://forum.benchmark.pl/forum-28/announcement-14-jak-poprosi%C4%87-o-pomoc-w-dziale-karty-graficzne/ Link to post Share on other sites
szczoszon 7 Napisano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Sry ale niczego się tam nie doczytałem. Link to post Share on other sites
Rozwiązanie GRAABI 7278 Napisano 6 Lutego 2014 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Aby ułatwić forumowej społeczności udzielenie Ci właściwej porady zastosuj się do poniższego wzoru:-Kiedy dokonujesz zakupu i jaką kwotą dysponujesz: (np. Upgrade w tym tygodniu, 600-700 złotych)-Zastosowanie: [od najważniejszego do najmniej ważnego] (np. Gry- wymień tytuły- karta do LoL będzie inna niż do Crysisa 3, filmy, program photoshop)-Model i moc zasilacza: [KONIECZNIE]-Reszta specyfikacji komputera [model procesora, płyty głównej i pamięci RAM- to pomoże dobrać kartę która będzie idealnie współpracować z posiadanym sprzętem. Podaj też jaką posiadasz OBUDOWĘ- do mniejszych niektóre karty zwyczajnie się nie zmieszczą]-Rozdzielczość monitora w której grasz!-Dodatkowe wymogi: (np. Najcichsza z możliwych, najlepsza do podkręcania, dobra w stosunku potencjał OC/cisza) 1 Link to post Share on other sites
szczoszon 7 Napisano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 (edytowane) Ja prdl... Wiem ale są to zbędne inf. Są to dwie 770 i interesuje mnie która jest lepsza. Może temat jest pośrednio powtórzony? Tak ale niema nigdzie konkretów... Edytowane 6 Lutego 2014 przez szczoszon 1 Link to post Share on other sites
GRAABI 7278 Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Lepsza do czego? Skąd mamy wiedzieć czy Twój sprzęt ją ogarnie? Nie wiemy w jakim budżecie. Nie wiemy w jakiej rozdzielczości grasz. Link to post Share on other sites
cesasz 5519 Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Tak? A nas interesuje głównie zasilacz. Bo jak podłączysz sobie do no-name'a to możesz nie zdążyć się nacieszyć sprzętem. Link to post Share on other sites
szczoszon 7 Napisano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 (edytowane) Straszne! Mrozinho krótka pamięć? corsair cs550m Graabi głupie pytania. Pytam która lepsza a nie czy mój pc da rade itp. Wybacz jeśli cię w jakiś sposób urażam z tymi pytaniami. Tym czasem graabi ,,co za debil". //e Nieładnie Edytowane 6 Lutego 2014 przez dodo24x 1 Link to post Share on other sites
cesasz 5519 Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Mrozinho krótka pamięć? Tyle ludzi na forum się przewija, że nie jestem w stanie każdego zapamiętać. Co do karty. Osobiście wziąłbym Gainwarda - świetnie wypada w testach. OT. Post nr 2000 2 Link to post Share on other sites
GRAABI 7278 Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Nie raczyłeś nas nawet poinformować w czym ma być lepsza,więc jak mamy CI pomóc? Link to post Share on other sites
cesasz 5519 Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Panowie! Temat nie służy do kłótni, tylko do rozwiązywania problemów/niejasności związanych ze sprzętem więc proszę zachować spokój. Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 UPDATE OD AUTORA (treść przekazana przez PW) Wybacz graabi jeśli to źle sformułowane wypowiedzenie cie obraziło ... ,,co za debil'. Zapewniam że miało to inne znaczenie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts