djs74 0 Napisano 1 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Witam!Mam obecnie w komputerze płytę główną MSI Z77 MPOWER i muszę przyznać, że jest niesamowita. Nic lepszego wcześniej nie miałem Jednakże nie jestem w stanie wykorzystać jej całego potencjału. Nie bawię się w OC, kartę dźwiękową mam osobną a do sposobu w jaki korzystam z komputera wystarczy jakaś zwykła płyta.Dlaczego ją kupiłem - była w zestawie z procesorem Dlatego też żeby nie marnować fajnego sprzętu wystawiam ją na sprzedaż, może komuś bardziej się przyda.Opis płyty: Strona MSIOczywiście w zestawie cały komplet wyposażenia.Płyta jest na 3 letniej gwarancji od daty zakupu: 19-03-2013, czyli jeszcze ponad 2 lata.Cena 490 zł + KW. Allegro jak najbardziej możliwe, należy jednak doliczyć prowizję.Jakiekolwiek pytania - zapraszam na PWdjsZdjęcia płyty:http://www.djs.neostrada.pl/mpower/1.JPGhttp://www.djs.neostrada.pl/mpower/2.JPGhttp://www.djs.neostrada.pl/mpower/3.JPG Cytuj Link to post Share on other sites
djs74 0 Napisano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 (edytowane) Nie podkrecales a chłodzenie do podkręcania jest... Ktoś tu kłamie. Ciekawy jestem czy piszesz to na poważnie czy żartujesz, ale brak ":)" więc chyba na poważnie. Nie wiem jakim trzeba być człowiekiem, żeby od razu zarzucać drugiemu kłamstwo. Opierając się na starym powiedzeniu, że każdy ocenia drugiego po sobie to sam wystawiłeś sobie świadectwo. Nie pomyślałeś, że komuś takie chłodzenie może być potrzebne, bo siedząc większość dnia przy komputerze wkurza go hałas wentylatora przy oryginalnym chłodzeniu intela? Jak nie to tak pomyśl, bo ja w kompie lubię ciszę i po to mi takie chłodzenie. Zresztą trudno Zalmana CNPS10X OPTIMA nazwać chłodzeniem do OC I nie kłam że nie miałeś sli. Płyta do sli jest... Tak miałem SLI i to podwójne na radeonie 7850 Edytowane 2 Lutego 2014 przez djs74 Cytuj Link to post Share on other sites
eVerest 1092 Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Zapomni...... za 500 zł nikt o zdrowych zmysłach nie kupi taką awaryjną płytę.Te płyty posiadają fabryczną wadę.Max to 300 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
djs74 0 Napisano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Zapomni...... za 500 zł nikt o zdrowych zmysłach nie kupi taką awaryjną płytę.Te płyty posiadają fabryczną wadę.Max to 300 zł. To kup za 300 zł - powodzenia. Najtaniej na alledrogo za 550 zł i to bez gwarancji, za 570 z gwarancją 12 m-cy, ale sama płyta, czyli oem. Jak chcesz kupić to możemy pogadać jak nie to po co się udzielasz? Co do awaryjności to płyta ma jeszcze ponad 2 lata gwarancji, więc jakieś zabezpieczenie jest, prawda? Piszesz też. że płyta ma wadę fabryczną - napisz coś więcej na ten temat co to za wada. Bo jak rzeczywiście jakaś jest to od ręki oddam sprzęt na gwarancję. Fabryczne chłodzenie intel jest głośne O.o? Nie wiem o czym ty piszesz... Chłodzenie intel jest ciche... Tak zawsze było. W takim razie gratuluję, że tak je odbierasz! Niestety matka natura pokarała mnie dosyć wrażliwym słuchem i mnie chłodzenie intela przeszkadza. Bezgłośne chłodzenie dla mnie to Zalman jak wyżej z wymienionym wentylatorem na be quiet! shadow wings sw1 @ 550 rpm. Temp procka 37 st C. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Dalszy spam będzie odpowiednio nagradzany. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts