Skocz do zawartości

GTX780 Ghz edition piszczace cewki

Recommended Posts

Jak coś jest nie tak odpuść sobie i na twoim miejscu chciał bym kasę. I zastanowił bym się czy warto te gigabyte kupować. W morele odemnie jeden czeka od grudnia za karta oddana na gwarancje.. wersję Gigabyte... Odesłali do producenta i co?? Dostał kolejną z piszczącymi cewkami :) 

Egva ma za to podobno wzorowy serwis. To można tam zobaczyć, tylko znów te ceny;/ 

Juz nie wiem czy mam mu wyslac karte i czekac na zwrot kasy ,czy ...?

Wyślij mu kartę za pobraniem,kurierem sami się dogadają.Zapytaj tylko najpierw od której jest już w domu. Kurier sam się z nim do gada o której ma kartę wziąć.To już jego problem ile zatrzyma kuriera.

Wyslij normalnie. Ja rzadko jestem w domu a przesylke pewnie odbierze zona wiec nie bedzie wstanie sprawdzic czy wszystko jest wporzadku a poza tym karte chce sprawdzic na spokojnie bez pospiechu i przetrzymywania kuriera jak wszystko bedzie ok bez obaw na pewno zwroce ci pieniazki

sam widzisz on nie chce za pobraniem , chyba sie boi ze ja mogłem cos zj....ć

Zaryzykuje , wysle karte i zaczekam na kase , jezeli to bedzie jakis wałek to przejade sie do kolesia ( mieszka niedaleko 89 km od wrocka )   

Szahi 90km?W takim razie biorę kartę wsiadam w auto i na miejscu testujemy.Zwrot kasy i tyle.

Dokładnie...rozumiem żeby było 300km to tak,ale nie 90.Umówisz się,pojedziesz sam przetestujesz przy nim i po problemie.Wtedy będziesz miał pewność że np podczas transportu do niego nic nie zostało uszkodzone .

Lepiej nie sprawdzaj :D

Właśnie, też się tego obawiam, lecz mi jakoś głośność nie przeszkadza gdyż i tak gram na słuchawkach z kolegami więc co najwyżej żonie, lecz też mało gdyż w innym pokoju. Sprawdzę czysto praktycznie. Wcześniej posiadałem gtx 460 i nie miałem problemów. 

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...