Istvan 4 Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Glosniki - Microlab Solo 3C. Jeszcze nie doszly, ale juz rozgladam sie za karta dziekowa. Jako, ze planuje zakup laptopa za poltora roku, znacznie lepszym rozwiazaniem bedzie wybor oddzielnej karty. No wlasnie, co wybrac? Zrodlo - mp3 192-320 kilo. Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Xonar U1. Nic lepszego praktycznie nie ma Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Xonar U1. Nic lepszego praktycznie nie ma Na czuja synu, to Ciebie zrobilem. Czekam na opinie tych, ktorzy testowali te karty. Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Czekam na opinie tych, ktorzy testowali te karty.To się nie doczekasz Poszukaj w necie jakiś testów np. ten Cytuj Link to post Share on other sites
mek 87 Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Polecam Xonar U1, "przesiadłem" się na niego z Creative X-Fi USB i muszę przyznać, że różnica w dźwięku jest spora Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 No fajnie. 300 zl - wcale mi sie to nie usmiecha. W sumie zakup na pare lat, ale nie ma jakiegos innego rozwiazania? Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 E-MU (EMU czy jak się to pisze). Beresfordy etc. Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Do MP3'jek spokojnie wystarczy Xonar U1, nie ma sensu rozglądać się za czymś lepszym. Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 A cos tanszego? Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Ktos testowal jakies karty dzwiekowe czy tylko powtarzacie jak barany z innych for? Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Ktoś testował, wystarczyłoby przeczytać wątek który sam założyłeś. Nie uważasz że nazywanie nas baranami jest nietaktowne? Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Ktoś testował, wystarczyłoby przeczytać wątek który sam założyłeś. Nie uważasz że nazywanie nas baranami jest nietaktowne? Mysle, ze jest chamskie, ale uzasadnione. Nie chce czytac tego, co juz dawno znalazlem w internecie. Marnujemy swoj czas. Nie testowales - nie wypowiadaj sie. Mnie interesuje zdanie kogos, kto ma odniesienie. /edit Albo ten bystrzak, ktory powyzej napisal, zebym do mp3 kupil sobie EM-U. Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Dużo tych kart się nie sprzedaje, dlatego ciężko znaleźć kogoś kto ją ma i ma porównanie do innych tego typu rozwiązań. Jeden użytkownik napisał w odniesieniu do karty Creative'a, dostałeś także test. Czego więcej oczekujesz? Mamy Ci podać dokładne parametry na wyjściu "karty"? Proponuję byś przyhamował swe zapędy w czepianiu się wszystkich dookoła i obrażaniu innych. My staramy się pomóc, doradzić zgodnie ze zdobytym doświadczeniem, a Ty nie dość że nie potrafisz tego docenić to w dodatku nas obrażasz! Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Albo ten bystrzak, ktory powyzej napisal, zebym do mp3 kupil sobie EM-U. Jak jesteś takim bystrzakiem, że nie potrzebujesz porad, to nie zakładaj tematów. Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Panowie, tu chodzi o to, by nie powielac cudzych mysli z innych for. Bo w takim razie co z was za eksperci? No litosci. Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Ja nt. tej karty nie powielam opinii z innych for, a z tego. Nie tak dawno temu użytkownik "MekPrzemasMek" zmieniał Creative'a z powodu kiepskiej jakości dźwięku. Zaproponowaliśmy mu bazując na marce i opiniach innych właśnie tego Xonara. Myślę że wystarczy z jego strony stwierdzenie że różnica jest spora na (+), choć mógłby się bardziej rozpisać. Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Ja nt. tej karty nie powielam opinii z innych for, a z tego. Nie tak dawno temu użytkownik "MekPrzemasMek" zmieniał Creative'a z powodu kiepskiej jakości dźwięku. Zaproponowaliśmy mu bazując na marce i opiniach innych właśnie tego Xonara. Myślę że wystarczy z jego strony stwierdzenie że różnica jest spora na (+), choć mógłby się bardziej rozpisać. A moja ciocia mowi, ze gadasz glupoty. I co - przeciez to tez wystarczy, zeby przyjac to za prawde natury ogolnej. Zasada jest prosta - nie masz prawo jazdy = nie mozesz jezdzic samochodem. Nie sluchales sprzetu = nie masz pojecia jak gra. Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Jednak czytałem testy, a to już daje jakieś pojęcie o sprzęcie. Jeśli chcesz konkretnej opinii to kup sam i przetestuj! Wg. twojego toku rozumowania nikt nie da Ci wiarygodnej opinii ponieważ nie słyszałeś jak ta karta gra. Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Do MP3'jek spokojnie wystarczy Xonar U1, nie ma sensu rozglądać się za czymś lepszym. Osad wydany na podstawie paru malo wiarygodnych tekstow z internetu. Nigdy w zyciu nie miales jej nawet w zasiegu wzroku, o sluchaniu nie wspomne. Skad mozesz to wiedziec? I wlasnie to cale wasze eksperctwo sprowadza sie do innch for i do tego, ze "ktos cos napisal". Szlus Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Istvan@ wiesz daj sobie na luz, nie stać cię na Xonara, a jest wart tyle i nie powinien kosztować mniej , więc zostań sobie przy Creativie i ciesz się tym przeciętnym dźwiękiem z pseudo crystalizerem. I nie zawracaj głowy tym którzy chcą ci pomóc . Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Jaka jest różnica między tym, czy ktoś przedstawi ci zdanie kilku innych osób z netu, czy swoje własne? Czym to się różni? Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Widziales kiedys mechanika, ktory nigdy nie mial doczynienia z samochodami? No nie. A tu mamy eksperta, ktory sie madrzy chociaz nigdy nie widzial sprzetu na oczy. Internet caly jest spowielony. Odpal google to zobaczysz 20 podobnych watkow. Ciezko znalezc wsrod tego opinie kogos, kto ma owa karte. Zdanie takiej osoby najbardziej mnie interesuje, a nie ten "informacyjny chwast", ktory jest wszedzie. Po prostu trzeba sobie na nowo odpowiedziec na pytanie - "czy rzeczywiscie jestem ekspertem?", czy moze zwykla kopiarka. Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 do usuniecia Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 A czy ktokolwiek tutaj twierdził, że jest ekspertem? Trzeba było od razu zaznaczyć, że interesują Cię opinie kogoś, kto ma daną kartę i nie byłoby problemu. Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 No to wrzuć na tapetę testy z jakiegoś wortalu poświęconego muzyce - tam znajdziesz ekspertów w tej dziedzinie zapewne. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts