Skocz do zawartości

Recommended Posts

Glosniki - Microlab Solo 3C. Jeszcze nie doszly, ale juz rozgladam sie za karta dziekowa. Jako, ze planuje zakup laptopa za poltora roku, znacznie lepszym rozwiazaniem bedzie wybor oddzielnej karty.

No wlasnie, co wybrac? Zrodlo - mp3 192-320 kilo.

Ktoś testował, wystarczyłoby przeczytać wątek który sam założyłeś.

Nie uważasz że nazywanie nas baranami jest nietaktowne?

Mysle, ze jest chamskie, ale uzasadnione. Nie chce czytac tego, co juz dawno znalazlem w internecie. Marnujemy swoj czas. Nie testowales - nie wypowiadaj sie. Mnie interesuje zdanie kogos, kto ma odniesienie.

/edit

Albo ten bystrzak, ktory powyzej napisal, zebym do mp3 kupil sobie EM-U.

Dużo tych kart się nie sprzedaje, dlatego ciężko znaleźć kogoś kto ją ma i ma porównanie do innych tego typu rozwiązań.

Jeden użytkownik napisał w odniesieniu do karty Creative'a, dostałeś także test. Czego więcej oczekujesz? Mamy Ci podać dokładne parametry na wyjściu "karty"?

Proponuję byś przyhamował swe zapędy w czepianiu się wszystkich dookoła i obrażaniu innych. My staramy się pomóc, doradzić zgodnie ze zdobytym doświadczeniem, a Ty nie dość że nie potrafisz tego docenić to w dodatku nas obrażasz!

Ja nt. tej karty nie powielam opinii z innych for, a z tego. :D

Nie tak dawno temu użytkownik "MekPrzemasMek" zmieniał Creative'a z powodu kiepskiej jakości dźwięku. Zaproponowaliśmy mu bazując na marce i opiniach innych właśnie tego Xonara.

Myślę że wystarczy z jego strony stwierdzenie że różnica jest spora na (+), choć mógłby się bardziej rozpisać.

Ja nt. tej karty nie powielam opinii z innych for, a z tego. :D

Nie tak dawno temu użytkownik "MekPrzemasMek" zmieniał Creative'a z powodu kiepskiej jakości dźwięku. Zaproponowaliśmy mu bazując na marce i opiniach innych właśnie tego Xonara.

Myślę że wystarczy z jego strony stwierdzenie że różnica jest spora na (+), choć mógłby się bardziej rozpisać.

A moja ciocia mowi, ze gadasz glupoty. I co - przeciez to tez wystarczy, zeby przyjac to za prawde natury ogolnej.

Zasada jest prosta - nie masz prawo jazdy = nie mozesz jezdzic samochodem. Nie sluchales sprzetu = nie masz pojecia jak gra.

Jednak czytałem testy, a to już daje jakieś pojęcie o sprzęcie. Jeśli chcesz konkretnej opinii to kup sam i przetestuj!

Wg. twojego toku rozumowania nikt nie da Ci wiarygodnej opinii ponieważ nie słyszałeś jak ta karta gra.

Do MP3'jek spokojnie wystarczy Xonar U1, nie ma sensu rozglądać się za czymś lepszym.

Osad wydany na podstawie paru malo wiarygodnych tekstow z internetu. Nigdy w zyciu nie miales jej nawet w zasiegu wzroku, o sluchaniu nie wspomne. Skad mozesz to wiedziec?

I wlasnie to cale wasze eksperctwo sprowadza sie do innch for i do tego, ze "ktos cos napisal".

Szlus

Istvan@ wiesz daj sobie na luz, nie stać cię na Xonara, a jest wart tyle i nie powinien kosztować mniej , więc zostań sobie przy Creativie i ciesz się tym przeciętnym dźwiękiem z pseudo crystalizerem. I nie zawracaj głowy tym którzy chcą ci pomóc .

Widziales kiedys mechanika, ktory nigdy nie mial doczynienia z samochodami? No nie. A tu mamy eksperta, ktory sie madrzy chociaz nigdy nie widzial sprzetu na oczy.

Internet caly jest spowielony. Odpal google to zobaczysz 20 podobnych watkow. Ciezko znalezc wsrod tego opinie kogos, kto ma owa karte. Zdanie takiej osoby najbardziej mnie interesuje, a nie ten "informacyjny chwast", ktory jest wszedzie.

Po prostu trzeba sobie na nowo odpowiedziec na pytanie - "czy rzeczywiscie jestem ekspertem?", czy moze zwykla kopiarka.