bolu1991 0 Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 1. Czytnik kart, firma Noname. Jednak dobrze pracował i nie miałem z nim problemów. Cena 10 zł + kw. Wysyłka - 7 zł polecony priorytet w bąbelkowej kopercie. 2. Odtwarzacz DVD LG PATA. Bardzo dobrze mi służyła, działa bezproblemowo. Mogę dorzucić kabelek. Cena 10 zł + kw. Wysyłka - 9 zł polecony priorytet. 3. DVDRW Samsung PATA. Sprawna, dobrze nagrywa (sprawdzone). Cena 20 zł + kw. Wysyłka - 9 zł polecony priorytet. 4. Głośniki Logitech X530. Są w pełni sprawne, wszystko działa. Jedynie można się przyczepić do braku podstawki przy tylnym głośniku. Cena 120 + kw. Wysyłka - 20 zł kurierem w zastępczym pudle. 5. RAM DDR2 1.5 GB. Sprawne. Cena 20 + kw. Wysyłka - 7 zł polecony priorytet w bąbelkowej kopercie. 6. Zasilacz Delta 300W. W pełni sprawny, stabilne napięcia. Cena 30 zł + kw. Wysyłka - 12 zł. 7. Zasilacz Enlight 350W. Stabilne napięcia, dużo molexów. Cena 20 zł + kw. Wysyłka - 12 zł. 8. Microsoft Office 2003. Oryginalne pudełko, mało używane. Można zainstalować na 3 komputerach. Cena 120 + kw. Wysyłka - 7 zł polecony priorytet. Na wszystko daję tydzień gwarancji rozruchowej. Cena do lekkiej negocjacji. Zdjęcia można pobrać TUTAJ. Cytuj Link to post Share on other sites
lukas20021401 3 Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Rezerwuje DVD Samsung Cytuj Link to post Share on other sites
suaby2 10 Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Rezerwuje Głośniki, można wiedzieć gdzie mieszkasz może będzie możliwy odbiór osobisty??Gdzie mam się odezwać w celu sfinalizowania transakcji?? Cytuj Link to post Share on other sites
bolu1991 0 Napisano 27 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 (edytowane) Zostało mi jeszcze: 1. Czytnik kart, firma Noname. Jednak dobrze pracował i nie miałem z nim problemów. Cena 6 zł + kw. Wysyłka - 7 zł polecony priorytet w bąbelkowej kopercie. ALLEGRO 3. DVDRW Samsung PATA. Sprawna, dobrze nagrywa (sprawdzone). Cena 17 zł + kw. Wysyłka - 9 zł polecony priorytet. ALLEGRO 9. The Elder Scrolls V: Skyrim Steam Gift ALLEGRO NOWE CENY Edytowane 27 Stycznia 2014 przez bolu1991 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts