Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam. Mój kolega ma mały problem. Mianowicie kupił ostatnio komputer. Sam wybrał części, ale zamówił go w sklepie. Kupił oczywiście Windowsa 8, który mu zainstalowali w sklepie. W domu okazało się, że niema płyty, ani naklejki (powiedziałem mu, że teraz już niema naklejek, ale dlaczego nie dostał płyty to nie mam pojęcia). Klucz produktu "wydobył" za pomocą produkey'a. Skąd ma wziąć .iso Windowsa 8?Da się pobrać z serwerów Windowsa (oczywiście chodzi mi o PL i legalną wersję)? Z góry dziękuję za pomoc. ;)

Sprawdziłem kilka programów do odczytywania klucza /mam win8/ i żaden nie odczytał prawidłowo.Myślę,że najprościej telefon lub wizyta w sklepie i muszą podać na podstawie rachunku.

Telefon do Microsoftu w Polsce podajesz identyfikator produktu,rachunek trzeba mieć przed sobąPanel sterowania-wszystkie elementy panelu sterowania-System,

na dole napis "aktywacja systemu Windows"

identyfikator produktu" xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Edytowane przez jarrino
  • Popieram 1

Ok, dzięki za pomoc i cierpliwość. :)

Dobra, mam jeszcze jedno pytanie. :P Czy robiąc pełną kopię zapasową nie powinienem mieć zaznaczonych tych trzech partycji (tych co są zaznaczone na screenie)? :) Jeśli nie, to dlaczego? :)

Edytowane przez piston
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...