adamraj 2 Napisano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Witam, Mam na sprzedaż 6 sztuk. Możliwe, że za 2 tygodnie będę miał jeszcze więcej. Do każdego jest faktura i gwarancja producenta 36 miesięcy. NOWE, pełen BOX z plombą niezerwaną. Cena z przesyłką to 800 zł. Wrzucam zdjęcie dla wymogów regulaminu http://img4.imageshack.us/img4/267/wk61.jpg Edytowane 3 Stycznia 2014 przez adamraj Cytuj Link to post Share on other sites
thethetosiek 4 Napisano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 wiem rozumiem nowe sztuki tak jak np agito.pl za 849 zł http://www.agito.pl/procesor-intel-core-i5-4670k-3-4ghz-box-81-850540.html?utm_medium=Feed&utm_source=ceneo.pl&utm_campaign=wszystkie&utm_content=850540 Jak dla mnie lekki opłacalny zakup Cytuj Link to post Share on other sites
kosa931993 2 Napisano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Na morele.net można kupić za 834zł więc lepiej dopłacić te 30zł i mieć pewność że masz prościutko ze sklepu i nie będzie problemu z gwarancją. 2 miesiące temu kupiłem nówkę zaplombowaną za 700zł ale bez gwary. Apeluję do autora aby zszedł z ceny bo mu nie zejdzie ten towar .pozdróweczko . Cytuj Link to post Share on other sites
adamraj 2 Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Tylko, że ja mam fakturę na to z redcoon.pl. Żadnych problemów z gwarancją nie ma prawa być pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Dzonzi 49 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Polecam z zejście z ceny na 700 zł Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Poszło PW Cytuj Link to post Share on other sites
Bulle 9 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Zejdź z ceny do 720-750zł to będzie więcej kupców bo przy takiej cenie inni wolą kupić nówkę ze sklepu. Cytuj Link to post Share on other sites
jellybe4r 12 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Czyście na głowy poupadali? Przecież on sprzedaje nowe procesory z fakturą i gwarancją z plombą... Może 800pln to dużo ale wasze 700-720pln jest po prostu śmieszne (: ~780-800 to bardzo realna cena i moim zdaniem bardzo fair. Cytuj Link to post Share on other sites
Bulle 9 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 No może przesadziłem, ale cena 770zł to będzie minimalna kwota za jaką będzie można kupić procesor. Chociaż te 30zł nie robi różnicy Chciałbym jeszcze spytać autora. Z jakiego sklepu zostały zakupione procesory? Cytuj Link to post Share on other sites
jellybe4r 12 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Chciałbym jeszcze spytać autora. Z jakiego sklepu zostały zakupione procesory? Napisał przecież Tylko, że ja mam fakturę na to z redcoon.pl. Żadnych problemów z gwarancją nie ma prawa być pozdrawiam Edytowane 4 Stycznia 2014 przez jellybe4r Cytuj Link to post Share on other sites
Bulle 9 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Napisał przecież Mój błąd Nie zauważyłem. Cytuj Link to post Share on other sites
adamraj 2 Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Proszę pamiętać, że cena jest z przesyłką. Nie rozumiem dlaczego ludzie chcieliby przepłacać conajmniej 50 zł więcej za dokładnie ten sam towar na tych samych warunkach. Szczególnie, że zgadzam się na wysyłkę za pobraniem. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ponawiam pytanie wysłane na PW Cytuj Link to post Share on other sites
adamraj 2 Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Na morele.net można kupić za 834zł więc lepiej dopłacić te 30zł i mieć pewność że masz prościutko ze sklepu i nie będzie problemu z gwarancją. 2 miesiące temu kupiłem nówkę zaplombowaną za 700zł ale bez gwary. Apeluję do autora aby zszedł z ceny bo mu nie zejdzie ten towar .pozdróweczko . No szczególnie ta oferta jest korzystna - sam procesor bez pudełka za 834! już dziś 840! Nic tylko brać...! Edytowane 4 Stycznia 2014 przez adamraj Cytuj Link to post Share on other sites
Hipnagog 3 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Napisz lepiej 780zł + przesyłka 20zł Cytuj Link to post Share on other sites
DoMeStoLS 1 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) No może przesadziłem, ale cena 770zł to będzie minimalna kwota za jaką będzie można kupić procesor. Chociaż te 30zł nie robi różnicy Chciałbym jeszcze spytać autora. Z jakiego sklepu zostały zakupione procesory? Jak te 30 zł nie robi różnicy to nie marudź bo cena jak za nówke jest dobra. Edytowane 4 Stycznia 2014 przez DoMeStoLS Cytuj Link to post Share on other sites
maciek2555 6 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jak wygląda ta gwarancja? Tzn, czy jest tak, jak dajmy na to w agito.pl, gdzie za dyszkę wysyłam im to do Wa-wy, a oni to puszczają w świat, czy do Francji na własny koszt(nie wiem, czy intel ma gdzieś procki bliżej)? Bo jeśli ta druga wersja, to chyba wolę dopłacić te 40zł, które wyjdzie drożej tylko, jeśli nic mi się z nim nigdy nie stanie, a tej pewności mieć nie mogę. Cytuj Link to post Share on other sites
adamraj 2 Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Jak wygląda ta gwarancja? Tzn, czy jest tak, jak dajmy na to w agito.pl, gdzie za dyszkę wysyłam im to do Wa-wy, a oni to puszczają w świat, czy do Francji na własny koszt(nie wiem, czy intel ma gdzieś procki bliżej)? Bo jeśli ta druga wersja, to chyba wolę dopłacić te 40zł, które wyjdzie drożej tylko, jeśli nic mi się z nim nigdy nie stanie, a tej pewności mieć nie mogę. Gwarancja jest door to door. Dajesz znać redcoon.pl, że chcesz skorzystać z naprawy gwarancyjnej. Oni wysyłają kuriera, odbiera od Ciebie produkt z dowodem zakupu. Oni wysyłają do autoryzowanego serwisu producenta i po naprawie kurier Ci przywozi sprzęt. Tutaj szczegóły - http://www.redcoon.pl/repairservice Więc reasumująć - GWARANCJA JEST NA NAJLEPSZYCH MOŻLIWYCH WARUNKACH! Pamiętajcie, że GWARANCJA JEST 36 miesięcy! Edytowane 4 Stycznia 2014 przez adamraj Cytuj Link to post Share on other sites
warnisty4321 54 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jesteście śmieszni. Gwara ze sklepu więc w czym problem? Ma oddać za pół darmo? Nie potrzebny off topic, za takie odp powinien być ban -.- Cytuj Link to post Share on other sites
adamraj 2 Napisano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Zostały 2 sztuki. Dobrze, jakby dzisiaj poszły to jutro bym wysłał wszystkie razem Cytuj Link to post Share on other sites
Smerfson 1 Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Napisalem PM , moge wziąść te 2szt . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts