Iron8312 0 Napisano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 @mICh@eL Przeciez ty ciagle jak to nazywacie "krzyczysz" najwiecej spamu w tej "dyskusji" to twoja zasluga, wiec ciezko ci sie znizyc do nizszego poziomu gdyz jestes na najnizszym no moze co niektorzy twoi koledzy cie przebijaja, ale mniejsza o to, generalnie leje na to i dobrze sie bawie czytajac takie bezsensowne posty, czasami trzeba przy czyms odpoczac Co do kupca to w tej chwili mam 2 sa gotowi dac 1200 i 1250 PLN, czekam do jutra jezeli nikt nie da wiecej sprzedaje tego proca w tej cenie. Pozdrowienia dla wszystkich KRZYCZACYCH pokrzyczcie sobie jeszcze bo to wam najlepiej wychodzi, chociaz hmmm tutaj tez bym polemizowal bo bez sensu i nie na temat kazdy potrafi pisac. Link to post Share on other sites
Darxis 0 Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 No i dobrze że napisałeś że masz kupców. Może ci krzykacze zrozumieją że ten procek wart jest tych pieniędzy, zamiast porównywać do Xeona. Lepiej niech porównają z jakimś Quadem. Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 dobrze sie bawie czytajac takie bezsensowne posty, czasami trzeba przy czyms odpoczac Dlatego ja odwiedziłem ten temat, też lubię pośmiać z takich jak Ty i ich ogłoszeń Link to post Share on other sites
lwses 336 Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Nie rozumie takich i i którzy nie kupują a mimo to dążą do kłótni,a tego typu wypowiedz:.daft srednia cena okreslana jest przez to za ile ktos dana rzecz kupi lub chce przeznaczyc na zakup, a nie za ile dana rzecz chce sie sprzedac. "Wartość rynkową przedmiotu określa się na podstawie przeciętnych cen stosowanych w obrocie rzeczami tego samego rodzaju i gatunku". moc... skoro jest az tak porazajaca to nie sprzedawaj! pewnie na bank wystarczy na kolejne 10-15 lat. .Jasne każdy patrzy kupić tanio ale sprzedać w niższej cenie nie bardzo chętny, może ma sprzedać za 350zł w cenie e8400 Jego cena jest jaka jest i nie zmienią jej na pewno gupie komentarze sam zadecyduje,mi tez wmawiano że nie sprzedam tego czy tamtego bo za drogo i gó**o prawdy w tym jest,połowe z tych rzeczy sprzedałem za cene jaką chciałem m.in ostatni mój zestaw (płyta,procek,pamięć) bardzo mocno skrytykowana z powodu wysokiej ceny,może i wysokiej ale za to 100% zadowolonie klijenta jest i to jest ważne,dlaczego:zalezy co,w jakim stanie,czy jest gwarancja,jak mam kupować to kupuje a nie czekam na oklaski jak ma to miejsce na alegro w poszukiwaniu okazji nie wiesz czy jutra dozyjesz I nie ma twierdzenia że jak sprzeda to kupił od niego jakiś idiota.Nie masz miedzi to na du**e cicho siedzisz. Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 pisze sie rozumiem. no chyba, ze mieszkasz na poludniowym wschodzie. koniec offtopu. chetnie poznam cene za jaka udalo sie sprzedac ten procesor. Link to post Share on other sites
Iron8312 0 Napisano 21 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Poszedl za 1300PLN dziekuje wszystkim za uwage, zamykam temat. Link to post Share on other sites
Recommended Posts