Skocz do zawartości

Kącik emeryta i rencisty ;) 30+ only.

Recommended Posts

2 minuty temu, Succubus napisał:

A tapeta w profilu Ci się podoba?

Tak, jest bardzo ładna :)

2 minuty temu, marko22 napisał:

.co tam się działo......na niektóre panienki dosłownie wstyd było patrzeć :facepalm:

To można faceta tym zgorszyć? :D 

2 minuty temu, Succubus napisał:

aa powiem Ci, że już takie kluby i muzyka w nich mnie nie kręcą. Wolę dobry metalowy koncert. Lepiej się wybawię i jestem wśród swoich :peace:

Pojechałem jako przyzwoitka, bo kumple się napili i nie mieli jak się tam dostać :D Aaaaaa....dawaj na soczek pomarańczowy :) 

Też nie lubię barów i imprez. Wolę bardziej spokojne miejsce, np dobry spacer w dziczy, posiedzieć gdzieś nad rzeką, wyjść na łąkę o świcie itd - cóż, dusza artysty, co poradzić.

Ale lubię od czasu do czasu wyskoczyć na dobry obiad do restauracji - to lubię :)

• Popieram 1

6 minut temu, BlackCoffe napisał:

Ja już od kilku lat wolę siedzieć w domu niż szlajać się po imprezach :P 

Ja tam wolę między ludźmi, ostatnie 2 lata Sylwestry spędzałem na balach we wiejskich remizach, przekrój wiekowy od 18 do 60 a zabawa przypominała swojskie wesele, zupełnie inny klimat niż w wielkomiejskich klubach. Ludzie przyjaźni i można się bawić do samego rana.

2 minuty temu, BlackCoffe napisał:

Ale ja jestem introwertykiem

To nic złego, takie osoby są przeważnie bardzo dobrymi pracownikami i jak uda im się jakimś cudem znaleźć partnera do związku (przeważnie to druga strona musi się w takim przypadku sporo starać) to są też bardzo oddanymi partnerami. Tak przynajmniej słyszałem. :)

6 minut temu, olo163 napisał:

Czyli wino i dobra książka Ci wystarczają?

Z winem różnie bo migrenowcem jestem, ale dobra książka to owszem :D 

5 minut temu, Succubus napisał:

uda im się jakimś cudem znaleźć partnera do związku

Ja tam takie "szczęście" do facetów, że aż strach :( 

No dobra. Lecę zaraz na podwórko pooglądać kolorowe wystrzały. Zatem życzę Wam stare grzyby, aby w tym Nowym Roku było lepiej, aby ta zaraza się skończyła, była praca, zdrowie i czas na włąsne przyjemności, no i czego tam sobie jeszcze sami życzycie. Najlepszego!

34f12523ff032d12b7b4ef67973b4fd6.gif

• Dzięki 4
5 minut temu, Succubus napisał:

No jak nie, a filmik z Wiedźmina co wstawiłem oglądał? ;)

No nie do końca.....a są MOMENTY? :pajac:

Ok. Ja grzecznie idę do łóżeczka. Wszystkim czego tylko sobie zapragną, paniom gorących facetów, panom namiętnych pań, czekolad słodko - gorzkich, mocnych drinków i głowy przede wszystkim do nich, książek (bez Pisma świętego), komiksów, poczytnych czasopism i ogólnie wszystkiego naj.

Dobranoc :) 

Edytowane przez marko22
  • Dzięki 2
5 minut temu, olo163 napisał:

Jeszcze mi się nie zdarzyło czytać książki podczas sexu

Ciekawe, ciekawe :menda:

2 minuty temu, marko22 napisał:

a są MOMENTY? 

Taa, podałem tam przedział czasowy.

Dobra spadam, bo przegapię pokaz fajerwerków. Zimno jak szlag, niby 4*C a wydaje się jakby na minusie było.