Skocz do zawartości

Kącik emeryta i rencisty ;) 30+ only.

Recommended Posts

worm, skoro dzierżysz władzę to proszę przyjąć pierwszy postulat:

- uregulowanie kwestii rozpoznawalności wapniaków na forum ( grzybek nie znalazł wielu amatorów- ubolewam z tego powodu ).

Może jakiś wpis na koncie?

Oczywiście zdaję sobie sprawę, że masz teraz ważniejsze zadania związane z tą zaszczytną funkcją, niemniej przy jakiejś okazji...

:)

jest paru starych użytkowników którzy oprócz zasiedzenia posiadają także wiedzę :P

i takich powinno się wynosić na piedestały :P jeśli oczywiście chcą :)

graty worm!

BTW od kiedy istnieje to forum?

Ja z całym szacunkiem nie zrobię tego Ericowi i grzyba na koszulce diabłów bym sobie nie życzył :P

Za to obok znaczka z napisem maniak nie ma problemu może być też :

STARY PIERNIK + MANIAK

Edytowane przez lukyeti
  • Popieram 1

Mogłeś pisać wcześniej z miesiąc temu sprzedałem jego biografie

Posłałbym do poczytania :)

Ja kibicem jestem od 1995 roku i mam cały czas czarny szal który kupiłem w wieku 12 lat :)

Wrzucę fotę jak wrócę do domu :D

Żona mówiła wyrzuć ten szalik moja riposta była zabójcza

"Jak pójdziesz do pracy bez makijażu" :P

Edytowane przez lukyeti
  • Popieram 3

A ja świnkę skarbonkę kupioną w......Londynie :D

Też zarzucę jak wyląduję w chałupie. ;)

Louis, wynieś ich znowu na piedestał... :P

Z biografią faktycznie szkoda.

Edzia

Zgodnie z obietnicą jooł !!! Oooo Teddy!!! :peace:

sir Matt Busby byłby dumny.

http://images64.fotosik.pl/1161/1d777aacc9df242cmed.jpg

Edytowane przez gtr76
  • Popieram 2
  • 2 tygodnie później...

ja przed urlopem (11.08) ale ostro spędzam czas : rano robota o 16.30 -21v22 remont u szwagra w mieszkaniu i tak 4-5 dni w tygodniu

do tego co piątek siatkówka a dziś właśnie wróciłem z pierwszego w tym roku meczu tenisa -2h grania piwko z kumplem wygrane:)

do tego w przyszłym tygodniu kupuje rower bo muszę jeszcze schudnąć i zacznie się jazda

na razie w 3 tygodnie spadłem ze 116 kg na 110 cel do końca września zbić na 100kg

marzenie to ważyć jak przed ślubem czyli 194 cm - 78kg :P

ogólnie to prawdopodobnie będę projektował i robił biurko w którym będzie zamontowany komp czekam na spotkanie ze stolarzem i jego opinię na mój pomysł :P

jak coś z tego wyjdzie nie omieszkam założyć stosowny temat na bmk :)

apropo panowie myślicie że demontaż korpusu na zasilaczu i danie dwóch wentyl po bokach jeden nawiew drugi wyrzut na zewnątrz biurka lepiej się sprawdzi niż oryginalny wentyl od góry na zasilaczu?

Edytowane przez lukyeti

Ja się zapisałem na studia i codziennie wieczorem mam zajęcia, a od rana praca. Dobrze, że chociaż weekend-y są całe dla siebie. :) Urlopu w tym roku prawie już nie będę miał :( może uda mi się wygospodarować tak z pięć dni na przerwę świąteczną.

Tym, co urlopy będą jeszcze mieć MIŁEGO ODPOCZYNKU.

Ja urlop od 12.08 i planuję zaliczyć maraton MTB w Szklarskiej 16.08. Ostatni urlop miałem w kwietniu 2013 i skoczyłem do Dubrownika samochodem więc po urlopie musiałem wziąć jeszcze mały urlop żeby odpocząć. Od tamtego czasu oddawałem się namiętnie pracoholizmowi i czuję jakby lekkie oznaki zmęczenia.

Nowaj wstawiając w swoim poście w OT obrazek z gier DOSowych przypomniał mi od razu kilka ciekawych produkcji. Powspominam zatem:

1. Zgruchotana stal :) - coś jakby prekursor "mechwarrior"

2. SimCopter - gierka dająca bardzo dużo frajdy, satysfakcji pomimo swojej prostoty.

• Popieram 4

@up: Pamiętam tę pierwszą, że była pod MS DOS, ale ten Sim, to już chyba była Win'9x game. :)

Cześć. Jestem Jan. Nie wiem, czy zakładanie konta tutaj było dobrym pomysłem, przyglądałem się chwilę i zauważyłem, że forum mocno jest zdominowane przez nastolatków, a może i nawet dzieciaki. :(

Mam nadzieję, że chociaż ten kącik będzie małą odskocznią od pracy i możliwością wspólnego pożartowania w gronie 30+ o IT i nie tylko. :), ale to się dopiero okaże z czasem. Tak, czy inaczej witam i od czasu, do czasu (nie za często) postaram się coś wstawić do retro działów i "starych" kącików. :D

• Popieram 5

AKTUALIZACJA - zawsze chciałem to zrobić :]

daryzda - 1967.12.31
drVanSteiner - 1969.05.12

Michal71 - 1971.09.27

sv.lol - 1973.01.24

berger6630-1973.11.06

gtr76 - 1976.03.27

Skeletor - 1976.11.26

worm - 1977.11.12

wojciechpiwo - 1977.11.18

Muchas - 1978.01.01