Skocz do zawartości

Jaki telefon do 900zł

Recommended Posts

Witam. Jaki smartpfona zaproponujecie mi do 900 zł. 

Teraz posiadam Nokie Lumie 520, i szczerze mam ochotę ten telefon wyrzucić przez okno. 

Co będę wykorzystywał w tele to z reguły przeglądanie sieci, komunikatory, sms oraz połączenia. Zależy mi też na dobrej jakości zdjęć, aparat najlepiej z lampą. Dobry wyświetlacz, lecz mając 4" w lumi to mi wystarcza. Lecz na dzień dzisiejszy jeśli chcesz mieć troszkę lepszy telefon trzeba niestety kupić większy. Jedynym dobry wyborem był by iPhone, ale ceny tych urządzeń mnie odrzucają.

Znalazłem używkę SGS3 za 900 zł. I zastanawiam się czy zakupić go czy może zaproponujecie mi coś innego. Jestem otwarty na wszelkie wasze propozycje. 

Mam lumię i nigdy więcej jej nie chce mieć. Kupując ją byłem przekonany że nie będzie się ciął i nie będzie żadnych bugów. Po pierwszych dwóch tygodnia się zakochałem w telefonie. Lecz teraz kiedy zacząłem korzystać już ponad miesiąc i więcej nie chcę wiecej tego telefonu. Xpieri Z nie chce bo widziałem ją w media expert i kolory są tragiczne. 

Jeśli nie pasował Ci ekran w Zetce to raczej trzeba wykluczyć wszystkie modele od Sony. SGS3 byłby niezłym wyborem w tej cenie, nadal to dobry smartfon.Możesz też rozejrzeć się za LG Nexus 4 który kosztuje niewiele więcej a ma nieco lepszą specyfikację.

• Popieram 1

Wiesz co szczerze z początku kumpel i zaproponował Lenovo A820. Ale przespałem się z tą myślą i rozważyłem że miał bym małe problemy z kupnem jakich kol wiek akcesoriów, bądź podzespołów. A SGSIII jest popularnym smartphonem i wszystko do niego jest ogólnie dostępne. 

Już zdecydowałem i zamówiłem SGSIII. Ma przyjść mi jutro kurierem. Jak mi przyjdzie to napiszę tu jakie było moje pierwsze wrażenie związane z nim :)