speedster2000 0 Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Witam,j.w. proszę o wycenę konsoli PlayStation3 250GB z 5 grami.Pełen Box z dowodem zakupu juz po gwarancji. W komplecie jeden pad.Konsola bardzo mało użytkowana żadnych problemów. Ewentualnie na jaką grafikę mógł bym ją zamienić ? Interesują mnie głównie Geforce ale Radeony też chętnie obejrzę. Cytuj Link to post Share on other sites
Mizuro 43 Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Jaki jest to model konsoli cech-xxxx oraz podaj datacode(w ramce na tej samej nalepce) Czy była otwierana,naprawiana oraz określ stan pada. Cytuj Link to post Share on other sites
speedster2000 0 Napisano 24 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 UP tematu. Numer Cech to 2004B. Konsola nie była otwierana. Pan stan Bardzo dobry ~idealny. mało grana. Interesuje mnie tylko wycena bo grafike juz mam Cytuj Link to post Share on other sites
Mizuro 43 Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Okoo 650zł.Gry raczej nikogo interesować nie będą. Konsola kwalifikuje się do downgrade+CFW ,więc zejdzie na allegro bardzo szybko. Cytuj Link to post Share on other sites
speedster2000 0 Napisano 25 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Serio aż tyle jest warta ?? Nie znam sie za bardzo na konsolach dlatego pytam.. dzisiaj dostalem propozycje 500 okolo ale z tego co widze to moge wiecej wyciagnąć ... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts