element-misiek 0 Napisano 23 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 (edytowane) Witam :-) Tak jak w tytule, na sprzedaż mam IPAD 4 RETINA, WI-FI + CELLUAR, 16 GB - CZARNY za 1500 zl. Stan Idealny, żadnych śladów użytkowania !!! prawie w ogóle go nie używałem :-( wiec bateria jest jak nowa. Sprzęt kupiony w Ispot w Łodzi, oryginalne opakowanie (stan idealny), rachunek również załączam, sprzęt jeszcze chyba jest na gwarancji, kupiony w zeszłym roku. Preferowany obiór najlepiej osobisty na terenie Łodzi, tak żeby osoba kupująca mogła sobie go zobaczyć, przed zakupem, dotknąć ;-) uruchomić, sprawdzić czy wszystko jest na pewno w porządku, żeby nie było później jakiś nie domówień. Normalnie w ispot kosztuje ten Ipad na ta chwile 2499 zł wiec moja cena 1500 zł, myślę że to naprawdę okazja. Nie jest to już moja pierwsza rzecz jaka sprzedałem za pomocą tego forum więc wydaje mi się ze jestem sprawdzonym sprzedawcą. Pozdrawiam wszystkich użytkowników Forum benchmark.pl piszczcie na maile lub dzwońcie: 662-150-989. zdjęcie ipada załącze w pon. Edytowane 23 Listopada 2013 przez element-misiek Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts