adamis 0 Napisano 20 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Witam. Szukam smartphona do około 2000zł. Nie podoba mi się niestety wygląd S4 Lecz ten smartphone ma jedną bardzo dobrą rzecz, przycisk menu pod ekranem. Chciałem się zapytać jak to jest, bo jak oglądam wideo recenzje, LG G2, LG Nexus 5, HTC One, i widzę że cały pas ekranu jest ucinany przez przyciski systemowe to aż się odechciewa. HTC one odrzuciłem ponieważ ma mniejszy ekran, plus jeszcze to ucinanie. Przeszkadza to tak w użytkowaniu? Bo nie chciałbym mieć większego z 5.2 calami G2, dopłacić, a przyciski systemowe zrobią mi z tego 5 cali samsunga. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
lukczas 12 Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Mając root te ekranowe przyciski można wyłączyć i zastąpić je odpowiednikami. Poza tym one i tak się wyłączają w odpowiednich momentach. Na początku myślałem tak jak ty ale po kilku dniach używania stwierdziłem ze są wygodniejsze niż fizyczne. Wysłane z mojego LT30p Cytuj Link to post Share on other sites
adamis 0 Napisano 21 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Mógłby się ktoś jeszcze wypowiedzieć? Jestem ciekawy waszych opinii czy według was zabierają one tyle ekranu. Cytuj Link to post Share on other sites
mikipl21 5 Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Przy większych ekranach jest to nawet dobre rozwiązanie, bawiąc się Z1 kolegi, zauważyłem, że łatwiej jest mi sięgnąć do przycisków na ekranie niż gdyby byly pod ekranem (wyginac nienaturalnie palec), a przyciski znikają w większości ważniejszych aplikacji. Ja bym na to nie patrzył przy wyborze tel. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts