Skocz do zawartości

Podkładka pod mysz do 40 zł..

Recommended Posts

Witam chciałbym abyście pomogli mi wybrać podkładkę pod mysz laserową do kwoty 40zł.. Obecnie używam myszy tracer transformer, ale zamierzam ją zmienić na a4tech x7 proszę o zaproponowanie odpowiedniej podkładki pod tę mysz za odpowiednią cenę .. Z góry wielkie dzięki

Polecam SteelSeries QcK 32x27cm. Bardzo dobra podkładka. A jak chcesz coś na prawde ogromnego to 

Nostromo F1 920 x 420 x 5mm.

Nawiasem dodam, że byłem przez pewien czas posiadaczem myszki A4tech x7(i klawiatury). Odradzam, przyciski bocznie, które mialem pod TS3 zjechały się praktycznie po trzech miesiącach, wgniotly się do środka i to w taki sposób, że ciężko bylo je z powrotem ustawić, nie używałem jakiejś siły do ich wciskania, delikatnie z wyczuciem :). Izolacja kabla tej myszki to istny sposób na wkurzenie konsumenta, izolacja nie dość, że po krótkim czasie "rozszarpała się" to na dodatek przy myszcze izolacja po prostu się rozerwała. Przyciski, które się wcześniej wgniotły, sprawiały problem z lewym klawiszem myszki, który przez to czasem zaskakiwał dwukrotnie(nie, nie naciskalem pzypadkiem tego dodatkowego przycisku). Ogólnie odradzam i nie polecam myszek A4Techa. Budżetówki, że aż miło.

Edytowane przez crout

Ja obecnie używam jakiejś szmacianki z garbem pod nadgarstek o średnicy około 16cm i każdego młucę w CoD i BF. Nie wiem więc po co tak się spuszczać nad podkładką....

Takie fanty skyla nie dodadzą :P

P.S.

Takie cuś

http://www.jakkupowac.pl/vars/upload/fckeditor/image/podkladki/Tania_i_wygodna_zelowa_podkladka_pod_mysz_z_poduszeczka_pod_nadgarstek_Tracer_Gel.jpg