Bulis 1 Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Witam chciałbym abyście pomogli mi wybrać podkładkę pod mysz laserową do kwoty 40zł.. Obecnie używam myszy tracer transformer, ale zamierzam ją zmienić na a4tech x7 proszę o zaproponowanie odpowiedniej podkładki pod tę mysz za odpowiednią cenę .. Z góry wielkie dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
Wento 1825 Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 (edytowane) Polecam SteelSeries QcK 32x27cm. Bardzo dobra podkładka. A jak chcesz coś na prawde ogromnego to Nostromo F1 920 x 420 x 5mm. Nawiasem dodam, że byłem przez pewien czas posiadaczem myszki A4tech x7(i klawiatury). Odradzam, przyciski bocznie, które mialem pod TS3 zjechały się praktycznie po trzech miesiącach, wgniotly się do środka i to w taki sposób, że ciężko bylo je z powrotem ustawić, nie używałem jakiejś siły do ich wciskania, delikatnie z wyczuciem . Izolacja kabla tej myszki to istny sposób na wkurzenie konsumenta, izolacja nie dość, że po krótkim czasie "rozszarpała się" to na dodatek przy myszcze izolacja po prostu się rozerwała. Przyciski, które się wcześniej wgniotły, sprawiały problem z lewym klawiszem myszki, który przez to czasem zaskakiwał dwukrotnie(nie, nie naciskalem pzypadkiem tego dodatkowego przycisku). Ogólnie odradzam i nie polecam myszek A4Techa. Budżetówki, że aż miło. Edytowane 17 Listopada 2013 przez crout Cytuj Link to post Share on other sites
Radekor 6 Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Ja też kucyka mogę polecić.Jedyny minus to że szybko może się zniszczyć ale jest świetna Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Bulis 1 Napisano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Więc chyba zdecyduję się na zakup podkładki QcK Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 QcK się nie opłaca od kiedy na rynku jest A4Tech 200MP oraz 500MP. Kosztują połowę tego co QcK, są podobnie wykonane i oferują większy ślizg. ale zamierzam ją zmienić na a4tech x7 Zły pomysł Cytuj Link to post Share on other sites
sadys 116 Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 http://www.agito.pl/podkladka-pod-mysz-zalman-mp500-1608-877244.html Bardzo dobry slizg i w miare solidne wykonanie. Kupilem do 2 kompa i 1.1IE dziala miodzio. Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Ja obecnie używam jakiejś szmacianki z garbem pod nadgarstek o średnicy około 16cm i każdego młucę w CoD i BF. Nie wiem więc po co tak się spuszczać nad podkładką.... Takie fanty skyla nie dodadzą P.S. Takie cuś http://www.jakkupowac.pl/vars/upload/fckeditor/image/podkladki/Tania_i_wygodna_zelowa_podkladka_pod_mysz_z_poduszeczka_pod_nadgarstek_Tracer_Gel.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Bulis 1 Napisano 19 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 QcK się nie opłaca od kiedy na rynku jest A4Tech 200MP oraz 500MP. Kosztują połowę tego co QcK, są podobnie wykonane i oferują większy ślizg. Zły pomysł Czemu zły ta x7 gorsza ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts