Bulis 1 Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Siemka. Wczoraj zakupiłem grę fifę 14 na Pc.. Wszystko elegancko zainstalowałem zarejestrowałem się na origin.. Naciskam przycisk "Graj", wyświetla się okno z trzema napisami "Graj", "Ustawienia gry" i "Wyjdź". Klikam "Graj", pojawia się logo EA, znika i nic i nie wiem co mam zrobić, żeby normalnie zagrać.. robiłem już format reinstal gry itp.. nic nie pomaga. Komp wymagania spełnia na pewno .. system z jakiego korzystam to windows 7 home premium 64 bit.. Zastanawia mnie to gdy odpalam procesy to tam pokazuje że fifa uruchamia się w 32 bitach .. Proszę o pomoc z góry dzięki .. Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Spróbuj w zakładce "ustawienia gry" ustawić rozdzielczość w jakiej pracuje obecnie monitor. Też miałem ten problem Link to post Share on other sites
Bulis 1 Napisano 17 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Nie pomogło .. nie wiem co może być jeszcze przyczyną, że nie chce się odpalić fifa ? Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 (edytowane) Powiem tak, kupiłeś oryginał. Wolno Tobie użyć cracka, niejeden z tego co słyszałem tak się ratował przed jak zwykle niezoptymalizowaną odsłoną nowej fify... Co Tobie szkodzi, najwyżej będzie reinstal Edytowane 17 Listopada 2013 przez gtr76 Link to post Share on other sites
Bulis 1 Napisano 17 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 A masz link do jakiegoś cracka ? Link to post Share on other sites
Fikumikuz 14 Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 A przypadkiem crack nie odetnie dostępu do gry przez internet? Link to post Share on other sites
Bulis 1 Napisano 17 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 No właśnie proszę o odpowiedź Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Crack raczej odcina neta w grze, nawet jeśli włączy się Origin, nie zdziwiłbym się gdyby takie konto zostało zablokowane, ale to już raczej mój domysł. Prosta piłka - kupiłeś oryginał to masz prawo do pomocy supportu EA. Napisz lub zadzwoń do nich i przedstaw sytuację, może pomogą. Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 @up Jescze nigdy nie uzyskałem pomocy od EA (na pomoc w sprawie fifa 12 czekałem 10 dni) po czym stwierdzili, że nie znają rozwiązania i skierowali do faq. Można napisać czy crack ingeruje faktycznie tak bardzo. Link to post Share on other sites
Bulis 1 Napisano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 No właśnie czy to pewne, że po ściągnięciu cracka nie będę mógł grać w fifę przez neta ? A i jeszcze jedno czy fifa może nie odpalać się przez to, że jest ustawione mało pamięci wirtualnej ? Link to post Share on other sites
Recommended Posts