Skocz do zawartości

[S] Gigabyte 9800gt zalman 512MB/256b

Gość DANNY_79

Recommended Posts

Gość DANNY_79

Nowe chodzą po ok 380zł (~460 z 1GB), więc jak wystawiłem od 300 i za tyle pójdzie, to wydaje mi się, że i tak ktoś będzie zadowolony. Z drugiej strony, jak nie pójdzie, to niech sobie leży w pudełku jako awaryjna na wszelki wypadek. Ale dzięki za szczerą sugestię :D

pozdrawiam

P.S.

Owszem, są (tak jak piszesz) tańsze, ale zwróć uwagę, że na stronie GB 9800gt występuje w paru odmianach, ta (nie licząc pasywnej) jest najwyżej taktowana i co za tym idzie najdroższa.

Gość DANNY_79

Rozumiem, to ile proponujecie. Akurat ta wersja gigabyte 9800gt v2.0 jest droga.

Zresztą zobaczcie sami po sklepach. Wiem, że można gts, ale na pewno nie gigabyte i na pewno nie z takim chłodzeniem.

no fakt że chłodzonko dobre i ładnie sie prezentuje :D

ale w tym przedziale cenowym ludzie bardziej patrzą na cene niż na wygląd(wiadome nie wszyscy)

sam ostatnio wyrwałem nowego gigabyte 9800Gt 512mb tylko z innym chłodzeniem.Z 3letnią gwarancją w proline za 259zł

w twoim przypadku sądze że za 280zł powinieneś ją sprzedać.Max to te 300zł ale na kup teraz ale wiadome że niemusisz mnie słuchać

Gość DANNY_79

To co pokazuje program diagnostyczny, a jaki chip jest wmontowany to zupełnie dwie inne rzeczy.

Wklep model GPU w net, a zobaczysz. Zresztą nawet ślepy "widzi" po rozmiarze rdzenia ^^

Ciekawi mnie za co Ty (bo tak piszesz jak się do kogoś zwracasz w liście/poście) otrzymałeś tę pochwałę. Za prawidłowe rozpoznanie GPU ;):D

nie chce sie wymądrzać ale nie pisz mi na pw ze bardziej sie znasz na swojej karcie co użytkujesz ja od dłuższego czasu i nie masz pojęcia o nowszych modelach ,i musisz się wymądrzać jakimiś 9800gt ze jest w 55nm a kogo to interesuje/ co? .bo mnie na pewno nie ,i nie próbuj mi tego udowadniać znawco 98gt

Gość DANNY_79
Myślę, że będzie najlepiej jak zamkniemy ten temat. Zainteresowani i tak do mnie znajdą drogę. Nie są potrzebne wypowiedzi i wymądrzania takich jak kuziu. To ogłoszenie i niech takim pozostanie.
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...