JanoJanosik 23 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Witam! Od wczoraj mam dziwny problem z internetem, gdy wieczorem grałem w Lola i rozmawiałem na skype (no ok. 22:20) to mój internet zwariował i mnie wywalił i z lola i odłączył ze skype, normalnie z przeglądarki mogę korzystać, ale nie pójdzie uruchomić żadnej z gierek. Teraz skype już działa. Ale dalej do żadnej z gierek nie moge dołączyć. Czy może to być związane z routerem który przez cały czas jest gorący? Dzięki z pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17837 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Może właśnie na początek zrób jego reset (coś się przywiesiło). Jaki to model routera że taki piecyk ? Cytuj Link to post Share on other sites
JanoJanosik 23 Napisano 31 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Thomson TWG870UG Właśnie zrobiłem i jest git.. Chyba go będe musiał wymienić tak jak to robiłem wcześniej bo to bez sensu.. cały czas ciśnie gorąc od niego.. Cytuj Link to post Share on other sites
shadloger 83 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Jaki dostawca usługi ? Bo tepsa ma awarie na niektórych łączach. Cytuj Link to post Share on other sites
JanoJanosik 23 Napisano 31 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2013 UPC, moi znajomi również go posiadają tylko oni nie mają takich problemów.. jeden wyłącza router na noc.. chyba też zaczne tak robić albo poprostu go zmienie.. Cytuj Link to post Share on other sites
LessGrossmann 36 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Wiekszosc routerow bedzie goraca w pracy 24/7/365, pytanie brzmi o jakich temp. mowimy. Jesli pojawia sie powyzej 40C cos zlego dzieje sie z uzadzeniem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts