Kiler8 0 Napisano 27 Października 2013 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Witam! Mam pytanie w sprawie gry Company of heroes 2. Na moim zestawie z gtx770 gra chodzi na ustawieniach ultra tylko antyaliasing jest na low i ilość średnich klatek na sekundę wynosi 40 a na youtubie na filmikach ludzie mają wszystko na maksa włącznie z antyaliasingiem i mają 60 klatek.I tu moje pytanie jak oni to robią że mają tyle klatek? proszę o pomoc pozdrawiam Link to post Share on other sites
Baniaczek 2 Napisano 27 Października 2013 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 (edytowane) Widocznie więcej twój sprzęt nie wyciągnie, jest to zależnie nie tylko od grafiki ale także od procesora.Jeżeli dla ciebie 40FPS to za mało zmniejsz detale. Edytowane 27 Października 2013 przez Baniaczek Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 27 Października 2013 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 CoH 2 zdecydowanie lepiej działa na kartach sygnowanych marką AMD, co udowodniłem w teście. http://forum.benchmark.pl/topic/99589-zotac-gtx-680-amp-vs-asus-7970-matrix-u-effendiego-test-otwarty/?p=1127410 Jestem ogromnym fanem marki (tysiące godzin przegranych w multi) ale nie mam czasu ogarnąć porządnie drugiej części. Twoja karta jest de facto klonem mojej, więc jak tylko złapię moment by posiedzieć dłuższy czas z tą grą, to wkleję tu ustawienia na jakich gram bo ja tej gry bez STAŁYCH 60fps sobie nie wyobrażam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts