Los_Emilos 8 Napisano 21 Października 2013 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Poszukuje edytora plików .cpp i .c# wraz z kolorowaniem składni z tych języków. Jedynie co znalazłem to DroidEdit. Czy jest dla niego jakąś lepsza alternatywa? Cytuj Link to post Share on other sites
Malwin 16 Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Może port vim-a na androida Cytuj Link to post Share on other sites
Los_Emilos 8 Napisano 26 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Udało mi się znaleźć na google play DroidEdit Free. Aplikacja darmowa ale wyświetla reklamy. Obsługuje najważniejsze języki. Cytuj Link to post Share on other sites
Amity94 3 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 DeuterIDE też ponoć dobre i przy okazji rozbudowane ale nie wiem czy jest darmowa wersja czy tylko płatna Cytuj Link to post Share on other sites
miszczu0097 5 Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Heh jak odkopywać to odkopywać IDE do C++ - C4Droid IDE do Javy - AIDE Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts