LovePOKEMON 0 Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Witam. Jak w temacie chętnie kupie jakieś ramy 16GB DDR3 za rozsądną cenę. Może być to kilka kostek Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
zuforr 242 Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Naprawdę jest ci potrzebne 16 gb ? może coś z tego http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/pamieci-ddr3-polecane.html Pamiętaj o tym że czasem wysoki radiator nie będzie się mieścić przy chłodzeniu na procka. Cytuj Link to post Share on other sites
LovePOKEMON 0 Napisano 19 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Właściwie , chciałbym mieć już ramy na zapas , do gier chyba starczy te 8 GB , ale nie wiadomo co będzie , potem , ponieważ już teraz zaleca się 8 GB , a dodatkowo korzystam z programów graficznych , nie musi być radiator , to opcja drugorzędna . Jeżeli do gier i prac graficznych , starczyło by te 8 GB to dlaczego nie , ale myślałem teraz przyszłościowo Cytuj Link to post Share on other sites
zuforr 242 Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 do gier to 8 da rade z tego co wiem na grafice się nie znam. Ja bym woził co obsługuje quad(4kości) i 2x4gb a w przyszłości jak będzie brakowało 2 raz to samo za np rok ram może stanieć o ile płyta na to pozwala ale to chyba standard. Co do konkretnych modeli to popatrz na te z proponowanych zestawów na forum. RAM z tego co czytałem w grach wiele nie zmienia o grafice zielonego pojęcia nie mam. Cytuj Link to post Share on other sites
LovePOKEMON 0 Napisano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Jak bym miał kupywać 8 GB to coś w stylu Dominator Lub Predator Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts