lunatic 0 Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Witam Mam pamieć Kingston 4GB 1600 cl9 i nie wiem dlaczego ale w biosie i w cpu-z pokazuje mi ze cl jest 11 a nie 9, ustawienia sa na auto, czy zeby miec cl9 to nalezy to recznie zmienic? Cytuj Link to post Share on other sites
Pawel7 882 Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Ustaw odpowiedni profil XMP. https://www.google.pl/search?client=opera&q=profile+XMP&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest Cytuj Link to post Share on other sites
lunatic 0 Napisano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2013 nie mam czegoś takiego, w biosie mam tylko ustawienia auto, manual i d.o.c.p. nie mam czegoś takiego, w biosie mam tylko ustawienia auto, manual i d.o.c.p. w opcji d.o.c.p. w pamieci mam do wtboru profil ddr3-1600-9-9-9-27-1,65v-1,20v, wybierajac ten profil zmini czasy do 9ms? Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Pawel7 882 Napisano 6 Października 2013 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Dokładnie tak, po prostu na tej płycie d.o.c.p to właśnie XMP. Cytuj Link to post Share on other sites
lunatic 0 Napisano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Dokładnie tak, po prostu na tej płycie d.o.c.p to właśnie XMP. dzieki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts