Dudzio993 53 Napisano 29 Września 2013 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Witam nie jestem pewien czy to odpowiedni temat, jeśli nie to proszę o przeniesienie. Chciałbym wszystkich zachęcić do podzielenia się swoją opinią na temat mojego pomysłu.http://productforums.google.com/forum/#!category-topic/gmail-pl/wasze-pomys%C5%82y-i-sugestie/CB9Y8xCdC9M Cytuj Link to post Share on other sites
makabrax 229 Napisano 29 Września 2013 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 (edytowane) pomysł idiotyczny, kto by miał to robić, wpisywać, aktualizować, sprawdzać itd? masz od tego pracuj.pl i setkę innych portali które są zdecydowanie prostsze w obsłudze niż klikanie na setki tysięcy budynków na mapach miast, aby zobaczyć czy może w tej kamienicy nie ma przypadkiem firmy która może kogoś szuka... Edytowane 29 Września 2013 przez makabrax Cytuj Link to post Share on other sites
maxellxl 55 Napisano 29 Września 2013 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 jak dla mnie pomysł dość innowacyjny...i ciekawy zarazem. Prawda jest taka, że nie wszyscy znaja okolice...szczegolnie studenci, którzy szukaja pracy w poblizu miejsca zamieszkania, a są spoza danego miasta. Dla nich byłoby to świetne ułatwienie...wchodzić na pracuj.pl czy inne portale i szukać ofert...a potem sprawdzać na mapie gdzie dana firma sie znajduje...mozolne. Oferty bezpośrednio z mapy byłyby calkiem fajną sprawą. Tylko do tego musi być kolejna warstwa na mapach googla... Cytuj Link to post Share on other sites
małomówna 0 Napisano 17 Października 2013 Udostępnij Napisano 17 Października 2013 moim zdaniem i tak z bardziej popularnymi serwisami typu pracuj.pl nie ma to żadnych szans Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 27 Października 2013 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 pomysł idiotyczny, kto by miał to robić, wpisywać, aktualizować, sprawdzać itd? Dokładnie. O ile sam będziesz to robił rzetelnie i bardzo często (codziennie) to ok, szanowny autorze - inaczej naprawdę sensu to nie ma. I oczywiście na skalę całego kraju... Cytuj Link to post Share on other sites
Benny5 1 Napisano 9 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Wszyscy bezrobotni siedzieliby w necie na mapach googla, no ciekawe:) Cytuj Link to post Share on other sites
030366 1145 Napisano 20 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Tez średnio mi się ten pomysł widzi. Dla mnie wygodniejsze jest klasyczne rozwiązanie portalu z ogłoszeniami, gdzie mogę wyszukać, co mnie konkretnie interesuje. Chcę pracować w charakterze np kierowcy, to szukam ogłoszeń pracy dla kierowców. Jak sobie wyobrażasz coś takiego w Google Maps? Cytuj Link to post Share on other sites
Tomashec 933 Napisano 20 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Szukanie pracy po zdjęciach budynków ?? Dobrze rozumiem ?? Cytuj Link to post Share on other sites
030366 1145 Napisano 20 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 (edytowane) @@Tomashec, Palcem po mapie Edytowane 20 Listopada 2013 przez 030366 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts