Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Error w RivaTuner Statistics Server i MSI Afterburner

error błąd_o_kodzie_-22

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Zeuz5ky

Zeuz5ky
  • Nowicjusz

  • 14 postów

Napisano 02 styczeń 2019 - 18:31

Witam, w tym temacie chciałbym przedstawić mój problem, który polega na...

-MSI Afterburner i RivaTuner Statisics Server nie uruchamiają się podczas "startup'u"

-W obydwóch aplikacjach wyskakuje ten sam error przy zmianie ustawień

 

To drugie to mniej ważne bo w niczym mi to praktycznie nie przeszkadza, ale myśle, żę to ten error powoduje nieuruchamianie się obu aplikacji podczas startup'u także chciałbym to jakoś wyeliminować, a że nie wiem jak to zrobić to proszę Was o pomoc w tym.

 

Error, który wyskakuje w obu aplikacjach: https://imgur.com/a/xVnJbES


Użytkownik Zeuz5ky edytował ten post 02 styczeń 2019 - 18:54

  • 0

#2 chrisplbw

chrisplbw
  • Nałogowiec

  • 1657 postów

Napisano 02 styczeń 2019 - 18:41

Wersja, aktualizacja, przeinstalowanie, używasz jeszcze czegoś do OC?


Użytkownik chrisplbw edytował ten post 02 styczeń 2019 - 18:42

  • 0

AMD FX8350 4.0GHz@4.7GHz, Gigabyte GA990FXA-UD5, Gigabyte G1 RX470 4GB, Kingston HyperX Beast 1888 2x4 GB, Scythe Mugen 2 rev. B (Enermax TB Silence UCTB12P x2)+Gelid Extreme, Corsair RM550x 550W 80+Gold, Zalman Z11 Plus,  WD Blue 1TB, Lepa by Enermax BQL.Quiet PWM Bluex2. Motospeed V30, P10 Lite


#3 Zeuz5ky

Zeuz5ky
  • Autor tematu
  • Nowicjusz

  • 14 postów

Napisano 02 styczeń 2019 - 18:48

Wersja, aktualizacja, przeinstalowanie, używasz jeszcze czegoś do OC?

1.Wersja MSI Afterbturner: 4.6.0 Beta 10

   Wersja RivaTuner Statistics Server: 7.2.0

2.Przeinstalowywałem na różne sposoby i nadal to samo

3.Nie, nie używam innych programów do OC

 

PS Jeszcze teraz mam aktualizacje Windowsa 10. Może jakaś aktualizacja pomoże, zobaczymy...


  • 0

#4 limera1n

limera1n
  • 🍍🍍🍍

  • 560 postów
  • Miejscowość:Nowy Sącz

Napisano 02 styczeń 2019 - 21:28

Jest jakiś problem z harmonogramem zadań. Może powinieneś go otworzyć, usunąć pozycje Afterburner i RivaTuner i dodać je ręcznie


  • 0

Ryzen 2700X @4.2GHz - 16GB DDR4 3200MHz - GTX1080Ti - 256GB M.2 - 4TB HDD - AiM SC808

DELL Inspiron 7577 - i5 7300HQ - GTX1060 - 16GB DDR4 2400MHz - 256 M.2 - 1TB HDD 

 

Ekspert działu: Diagnostyka błędów i awarii Pełne zestawienie Ekspertów


#5 Zeuz5ky

Zeuz5ky
  • Autor tematu
  • Nowicjusz

  • 14 postów

Napisano 04 styczeń 2019 - 16:44

Przeinstalowałem Windowsa 10 i wszystko działa :)

Może miałem jakąś wadliwą wersje Win 10, nie wiem.... ważne, że wszystko już działa i przepraszam za zawracanie... ;)


  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: error, błąd_o_kodzie_-22

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych