Witam, na początku powiem, że mam do wybrania więcej niż 2 klawiatury. Już robiłem jeden post o klawiaturach, ale jednak zdecydowałem się na innego typu klawiatury, czyli takie które mają możliwość ustawienia macro pod kilka przycisków po lewej stronie. Moją klawiaturę (A4 Tech Bloody b120) mam już prawie 3 lata, więc szukałem w internecie jakichś dobrych klawiatur i znalazłem 6 klawiatur które mi się podobają, ale nie wiem jaka z nich jest najlepsza ;/ Ich nazwy które wybrałem to:
• Patriot Viper V770
• Sharkoon Skiller Mech SGK2
• Sharkoon Skiller PRO
• Razer Blackwidow X Chroma V2
• SteelSeries Apex M800
• Cm Storm Trigger Z
Najlepiej jakbyście ponumerowali te klawiatury od 1 do 6 i napisali dlaczego akurat ta klawiatura jest na tym miejscu. Możecie wypisywać swoje propozycje i polecić mi jakieś klawiatury które waszym zdaniem są godne zakupu, tylko chciałbym aby kosztowały one do 600 zł Pozdrawiam i liczę na jak najwięcej odpowiedzi!

Wybór klawiatury z przyciskami macro
Napisano 30 wrzesień 2018 - 21:59
Napisano 11 październik 2018 - 21:01
Mógłby ktoś pomóc, proszę?
Napisano 23 październik 2018 - 15:49
Pomoże ktoś?
Napisano 23 październik 2018 - 21:39
Co więcej, części z podanych klawiatur nie ma w ogóle dostępnych.
Napisano 24 październik 2018 - 13:56
Zestawienie jest irracjonalnie dobrane.
Co więcej, części z podanych klawiatur nie ma w ogóle dostępnych.
Dobrze, ale mógłbyś i tak polecić mi jakąś z tych klawiatur, proszę?
Napisano 24 październik 2018 - 15:10
Niestety, nie są dostępne już w sprzedaży.
Reszta zestawienia to wybieranie mniejszego zła.
Szczodre budżetówki to słaby pomysł, a chałowy Blackwidow to przepłacona klawiatura, wyróżniająca się tylko designiem.
Napisano 24 październik 2018 - 16:27
Specyfikacja PC
Napisano 31 październik 2018 - 15:50
Z czystym sumieniem mógłbym wybrać tylko Cooler Mastera, bądź Apexa.
Niestety, nie są dostępne już w sprzedaży.
Reszta zestawienia to wybieranie mniejszego zła.
Szczodre budżetówki to słaby pomysł, a chałowy Blackwidow to przepłacona klawiatura, wyróżniająca się tylko designiem.
A jakąś klawiaturę od siebie możesz polecić z przyciskami macro?
Mogę polecić Corsair k95 veageance. Bardzo dobrze zrobiona a macro robi się w prosty i intuicyjny sposób
Dobrze, dziękuję za odpowiedź Już ktoś polecił mi tą klawiaturę na innym forum, więc sobie ją obczaję
Poleciłby ktoś jeszcze jakąś klawiaturę?
Napisano 28 listopad 2018 - 14:49
Ostatni raz pytam czy ktoś ma jeszcze jakąś swoją opinię dotyczącą tych klawiatur ?
Napisano 06 styczeń 2019 - 23:42
Witam. Kilka dni temu zakupiłem klawiaturę Corsair K95 którą mi parę osób polecało Na razie testowałem ją u kolegi bez programu i działa wyśmienicie. Jutro podłączam ją do mojego kompa
Bardzo dziękuje wszystkim, którzy zaproponowali mi różne klawiatury! Pozdrawiam i życzę miłego roku.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych