Skocz do zawartości

Nowa karta graf. Co wybrać?

Recommended Posts

Czy to było do Ciebie? wiec po co te upomnienie? a poza tym to nie wiem po co ta kłótnia ;)

tak jak napisałem na początku GTX jest nie zauważalnie wydajniejszy od HD4870 1GB i tyle na ten temat.A która kartę autor wybierze to już jego sprawa i oby był zadowolony

Nie widzisz że wyżej napisałem że GTX jest minimalnie wydajniejszy? I to ja się kłócę?

autorowi tematu w ramach rozwiania wszelkich watpliwosci prponuje zapoznac sie z viewtopic.php?f=30&t=2119

w tym szczegolnie z testem z trzeciego postu (dolna jego czesc - podkrecanie hd4790 /gtx260/275_

http://www.frazpc.pl/artykuly/729/LEADT ... ON/HD/4890

...poprostu zakupic Twintecha bo to najlepsza propzycja za 7 stow i zadne "czary mary" tego nieodmienią ;)

kubbak dzieckiem NEO to Ty możesz być.Pokemonem również.Widzę ze tu sami znawcy na tym forum.A myślałem że tutaj kadra jest jakaś całkiem ogarnięta a widzę że się pomyliłem co do niektórych.

junior a Ty to naprawdę masz chyba nejab@ne w głowie i to ostro żeby kopiować wypowiedz kolegi wyżej.A co do benchmark-a to co Ty sobie myślisz że tu głupot nie piszą?

Aha i akie uwagi typu naucz się pisać to sobie do kolegów stosuj a nie do mnie,bo ja nie jestem jakimś gówniarzem po którym można jechać :P

po pierwsze moze troche szacunku do moderatora niesadzisz??? :evil:

po drugie to fakt nie ma sie co klucic bo my sie sprzeczamy a autor tematu nie ma konkretnych propozycji co do karty

ja sadze ze gtx260 w odpowiedzniej cenie(do ok 600zl)byl by najlepszym wyborem ;) 4870 tez nie byl by zly bo ta karte mozna okazyjnie znalesc za naprawde nieduze pieniadze :P

pozdrawiam

tak lopez to chlodzenie jest wedlug mnie bezkonkurencyjne jezeli by znalesc ta karte w jakiejs promocyjnej cenie to po prostu nie ma sie nad czym zastanawiac :evil:

tak jak juz pisalem w innym temacie mam msi gts250 z chlodzeniem twin frozr na poczatku przerazilem sie troche myslac ze 2 wentyle=2 razy wieksza glosnosc i zeczywiscie jak wymusi sie na niej obroty 100% to komputer frowa ;)

ale podczas grania a nawet wygzewania furmarkiem obroty wentylatora nie przekroczyly nawet 50% i ta karta jest cichutka nawet podczaz grania w iddle obroty wynosza 27% i karta jest wtedy bezszelestna :P

podobnie bedzie wlasnie z tym twintechem bo to chlodzenie jest niemalze identyczne :P

pozdrawiam

Witam. Podpinam się pod temat jeśli można, mam dylemat w sprawie wyboru karty graficznej, kwota na ten cel to około 660zł. Może być coś od Nvidia jak i Ati. Rozdziałka w jakiej monitor pracuję natywnie to 1680x1050. Szukam, ale nie wiem na co się zdecydować, wybieram pomiędzy 5770, 4870, GTX260 core 216, 4890 itp. Proszę o pomoc i ewentualne propozycję. ;)