dolu1993 0 Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Czy to było do Ciebie? wiec po co te upomnienie? a poza tym to nie wiem po co ta kłótnia tak jak napisałem na początku GTX jest nie zauważalnie wydajniejszy od HD4870 1GB i tyle na ten temat.A która kartę autor wybierze to już jego sprawa i oby był zadowolony Nie widzisz że wyżej napisałem że GTX jest minimalnie wydajniejszy? I to ja się kłócę? Cytuj Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 autorowi tematu w ramach rozwiania wszelkich watpliwosci prponuje zapoznac sie z viewtopic.php?f=30&t=2119 w tym szczegolnie z testem z trzeciego postu (dolna jego czesc - podkrecanie hd4790 /gtx260/275_ http://www.frazpc.pl/artykuly/729/LEADT ... ON/HD/4890 ...poprostu zakupic Twintecha bo to najlepsza propzycja za 7 stow i zadne "czary mary" tego nieodmienią Cytuj Link to post Share on other sites
mazi12435 44 Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 kubbak dzieckiem NEO to Ty możesz być.Pokemonem również.Widzę ze tu sami znawcy na tym forum.A myślałem że tutaj kadra jest jakaś całkiem ogarnięta a widzę że się pomyliłem co do niektórych. junior a Ty to naprawdę masz chyba nejab@ne w głowie i to ostro żeby kopiować wypowiedz kolegi wyżej.A co do benchmark-a to co Ty sobie myślisz że tu głupot nie piszą? Aha i akie uwagi typu naucz się pisać to sobie do kolegów stosuj a nie do mnie,bo ja nie jestem jakimś gówniarzem po którym można jechać po pierwsze moze troche szacunku do moderatora niesadzisz??? po drugie to fakt nie ma sie co klucic bo my sie sprzeczamy a autor tematu nie ma konkretnych propozycji co do karty ja sadze ze gtx260 w odpowiedzniej cenie(do ok 600zl)byl by najlepszym wyborem 4870 tez nie byl by zly bo ta karte mozna okazyjnie znalesc za naprawde nieduze pieniadze pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 OO moze Mazi cos ma do powiedzenia na temat Twina ? - sam go w koncu uzywa w wer msi Cytuj Link to post Share on other sites
mazi12435 44 Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 tak lopez to chlodzenie jest wedlug mnie bezkonkurencyjne jezeli by znalesc ta karte w jakiejs promocyjnej cenie to po prostu nie ma sie nad czym zastanawiac tak jak juz pisalem w innym temacie mam msi gts250 z chlodzeniem twin frozr na poczatku przerazilem sie troche myslac ze 2 wentyle=2 razy wieksza glosnosc i zeczywiscie jak wymusi sie na niej obroty 100% to komputer frowa ale podczas grania a nawet wygzewania furmarkiem obroty wentylatora nie przekroczyly nawet 50% i ta karta jest cichutka nawet podczaz grania w iddle obroty wynosza 27% i karta jest wtedy bezszelestna podobnie bedzie wlasnie z tym twintechem bo to chlodzenie jest niemalze identyczne pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 http://www.morele.net/karta-graficzna-t ... ro-251155/ Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Jeśli masz jakieś wątpliwości to tu masz test tej karty http://www.frazpc.pl/artykuly/773/TWINT ... iag/dalszy Cytuj Link to post Share on other sites
Next_Gen_1987 0 Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Witam. Podpinam się pod temat jeśli można, mam dylemat w sprawie wyboru karty graficznej, kwota na ten cel to około 660zł. Może być coś od Nvidia jak i Ati. Rozdziałka w jakiej monitor pracuję natywnie to 1680x1050. Szukam, ale nie wiem na co się zdecydować, wybieram pomiędzy 5770, 4870, GTX260 core 216, 4890 itp. Proszę o pomoc i ewentualne propozycję. Cytuj Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 a czy prztypadkiem nie przeoczyles 4 stron? moze odnies sie do czegos ewentualnie bo walkowanie tematu od poczatku raczej mija sie z celem Cytuj Link to post Share on other sites
Next_Gen_1987 0 Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Dziękuje za pomoc, wybieram HD4890OC za 699zł od XFX. Cytuj Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 oby Ci dobtrze sluzyla- na zdrowie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts