Skocz do zawartości

Zgadywanki... czyli co to za gra ?

Recommended Posts

Zebrałem jakieś 7 IDOL połaziłem po kilku poziomach, wyciąłem w pień, co stanęło na drodze i nic Przeszliście NINJA ?

Jak zaczynałem przygodę z 8 bit, to miałem 8lat :menda: Powiem szczerze, że nie wiedziałem o co chodzi w co drugiej grze (angielski oczywiście zerowy) Ale nie przeszkadzało mi to czerpać radości z grania :hahaha:

Etap świadomego grania nadszedł w wieku 13 lat i amigi :D

Gość DANNY_79

N.Y.C. The Big Apple

Brawo, myślałem, że będzie większy problem.

1. CougarV6 - 43 pkt

2. Reenstix - 31 pkt

2. Wormadam - 31 pkt

3. Danny_79 - 19 pkt

4. marcinus13 - 11 pkt

5. JeomaX - 3 pkt

6. Player1 - 1 pkt

7. marocco - 1 pkt

@Cougar:

Tak, rozumiem. Zapytałem, bo ja ją "przeszedłem" dziś (dzięki Ci za przypomnienie jej - miło mi się odpaliło ją na sprzęcie) i zabrało mi to 15min (w tym dwa razy zaczynałem od nowa, bo mnie rozwalili). Jednak chyba czegoś nie wykonałem, bo odwiedziłem jakiś pojedynczy pokój z kilkoma wojownikami i siódmym IDOL (cokolwiek to jest). Rozwaliłem ich i już nie mogłem z pomieszczenia wyjść :D

Zresztą mniejsza, jedźmy dalej.

pozdrawiam

, bo odwiedziłem jakiś pojedynczy pokój z kilkoma wojownikami i siódmym IDOL (cokolwiek to jest). Rozwaliłem ich i już nie mogłem z pomieszczenia wyjść

Wedle wszelakich oznak na ziemi, niebie i internacie był to koniec gry. Wygrywasz gdy zdobędziesz 7 idols (w wolnym tłumaczeniu "bożki" )

Na pewno nie było gdzieś napisu Winner, congratulations itp? :D

tak tak :D

1. CougarV6 - 43 pkt

2. Reenstix - 31 pkt

2. Wormadam - 31 pkt

3. Danny_79 - 19 pkt

4. marcinus13 - 12 pkt

5. JeomaX - 3 pkt

6. Player1 - 1 pkt

7. marocco - 1 pkt

Gość DANNY_79

A tam nieważna. No i będę musiał w niunię jeszcze raz zagrać, bo nie wiem czy był jakiś napis na końcu - nie zwróciłem uwagi na to. Podeślę scr z ostatniej komnaty jak skończę.

pozdrawiam

Odnośnie zagadki marcinus'a to jeszcze nie wiem :D