3k0m1Ny 0 Napisano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A może w tej chwili rozważyć zakup gtx470, co?nie dzięki nie potrzebuje kolejnego pieca w domu XD wiadomo, wolę nvidię ale gtx285 z tego co słyszałęm to jest mniej wydajny niż Radosław hd5850 więc właśnie na niego się raczej zdecyduję a dokładniej na wersję od MSI. i chyba dobrze zrobię? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY_79 Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Tak, ale ma CUDA i PhysX. AMD ma za to dx11. No i znowu zaczyna się dylemat czerwone, czy zielone. Po prostu rozważ: czy chcesz pograć na wysokich detalach w najnowsze produkcje, czy dodatkowo chcesz cieszyć oko i umysł efektami PhysX, a może korzystasz z aplikacji działającymi z CUDA? Jak 1 = to HD5xxx, jak reszta to nV. Wybór zostawiam już Tobie. pozdrawiam P.S. gtx4xx oprócz jak pisałeś "pieca" łączy w sobie to co najlepsze w nV i ATI - więc ?! Cytuj Link to post Share on other sites
kuniomaster1993 0 Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 @19arek93 tak jak napisala Black Crow chodzilo mi o podobna wydajnosciowo karte z obozu NVIDIA wiadomo pobor pradu teraz stoi po stronie radoslawow:) a co do geforca GTX 470 wydajnosciowo dobry wybor alepobor pradu temperaturki i cena oscylajaca kolo radka hd5870 jest przerazajaca Cytuj Link to post Share on other sites
Gonzi 0 Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Bierz radka. Cytuj Link to post Share on other sites
carroarmato 93 Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Popieram, sam mam HD5850 Gigabyte, jestem zadowolny, sam myślę nad zmianą starej obudowy bo niestety radek sie w niej grzeje za bardzo (idle 50C) Karta bardzo dobra, tylko trzeba jej zapewnić ciche i chłodne mieszkanko . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts