anhus 99 Napisano 12 Września 2013 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Witam akurat o kamerach HD mam małe pojęcie, a chciałbym ją kupić chrześniakowy na 18-nastke. Mam kumpla który jakiś czas temu kupił Toshibę Camileo P100. Z tego co widziałem filmy jakościową są ok, ale czy w podobnej cenie (do 500 zł) znajdę coś lepszego jeszcze? Cytuj Link to post Share on other sites
Luki91 157 Napisano 12 Września 2013 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Specyfikacja "na papierze" wydaje się całkiem dobra. Na pewno przy słabszym świetle odczuje się gorszą jakość (ciemny obiektyw). Za te pieniądze ciężko o porządną kamerę. Jako alternatywę mogę zaproponować jedynie Sony WX60. Niestety wykracza trochę powyżej 500 zł, ale oprócz dobrych filmów będzie robił też dobre zdjęcia. Ma większy zoom, lepszą optykę i stabilizację, której w specyfikacji tej toshiby się nie dopatrzyłem. Cytuj Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 13 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Ufff wiesz nie chciałbym przekraczać 500 zł;/. I dlatego też znalazłem tą Toshibę..A weź mi jeszcze proszę co myślisz o takiej Prestigio? Cytuj Link to post Share on other sites
Luki91 157 Napisano 14 Września 2013 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Ciężko mi porównać bo nigdzie nie ma pełnej specyfikacji tych kamer. Prestigio nie podaje informacji o optyce, a Toshiba o rozmiarze (fizycznym) matrycy. Skoro filmy z tej Toshiby wydały ci się ok to lepiej weź właśnie ją. Cytuj Link to post Share on other sites
nokia 0 Napisano 17 Września 2013 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Z Toshibi polecam tylko laptopa - nic więcej. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts